Пити за душ

Оценка 4.71 от 34 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 34 отзива

Какво представляват душ питите?

Това са големи душове, които са вградени или се монтират с дълго или късо рамо. На съвременния пазар  съществуват разнообразни варианти - с хоризонтално или вертикално рамо, монтирани на стената или окачени на тавана, със  светодиоди и т.н. Размерите им са различни - от 140 до 680 мм. Обемните се вграждат в тавана и са с няколко режима на смесване  на водата. За максимален комфорт се поставят най-малко на 20-25 сантиметра над главата.

• Пити за душове

Какви са предимствата на питите?

Те предоставят възможност цялото ти тяло едновременно да се облее с повече вода. Предпочитани са поради обширната си  повърхност за разпръскване. Колкото по-големи са, толкова по-плавно пада водната струя и наподобява дъжд. В зависимост от  желанието ти, можеш да я регулираш - да бъде по-силна или с по-малка интензивност, радиус и т.н. Висококачествените продукти  гарантират нейната равномерност.

Осигуряват допълнително удобство и специални усещания при всекидневното къпане. Те имат много различни функции за уелнес и релакс - цветотерапия, ароматерапия, музикотерапия, както и възможност за задаване на персонализирана програма въз основа на физиологичните нужди и желания. Могат да са симулират дъжд, каскада или естественото падане на водата в природата.

Какви видове душ пити се предлагат на нашия сайт?

Gaudi DS може да предложи на всеки свой клиент персонализирано решение. На сайта ще намериш варианти за стена или за таван, с квадратна, правоъгълна, овална или кръгла форма. Може да намерите пити за вграждане в тавана също. За тези, които държат на модерния дизайн, са специалните хромирани и ултра - тънки модели.

Размерът е един от важните критерии при избора. Най-търсените са с големина 20 и 30 сантиметра. Обикновено са от хромиран месинг, хром, неръждаема стомана или пластмаса. Благодарения на своите свойства неръждаемата стомана гарантира здравина и издържливост.

Нашите продукти съчетават качество, функционалност и модерен дизайн. Благодарение на своите характеристики, те се вписват  идеално във всякакви пространства. Цената им зависи от вида, големината, производителя и използваните технологии. Gaudi DS  винаги разполага с оптималното решение - за всеки вкус и бюджет.

Кръгли или квадратни? Големи или малки? С какъв монтаж и функции?

Gaudi DS ще отговори:

  • на всички твои предпочитания;
  • на изискванията ти за монтаж;
  • според бюджета ти.

Разгледай каталога ни, включващ многобройни модели с актуален дизайн, с различни форми и размери и с пълна информация за  всеки продукт.

Запознай се с нашите топ оферти и цени, и избери най-подходящия вариант!

Свържи се с нас и поръчай на топ цена!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Форма
Затвори филтрите