Комплекти за баня

Оценка 5.00 от 1 отзив
Филтри
Оценка 5.00 от 1 отзив

Банята в къщата е не по-маловажно място от кухнята или другите стаи, а напротив - в нея се извършват всички хигиенни процедури от членовете на семейството и при проектирането й трябва да се обърне внимание на всеки детайл от обзавеждането. Комплектите стоят в основата на правилната функционалност на санитарното помещение и те трябва да бъдат избрани много внимателно. По-долу ще Ви запознаем с някои детайли в това направление.

комплекти аксесоари за баня

Какви аксесоари за баня предлагаме

В зависимост от големината на помещението и желаната функционалност, при нас ще откриете принадлежности, състоящи се от 3 до 6 части. Всички те са изработени от висококачествени метали с хромирано покритие и стъкло за добра външност или керамика. Продуктите са с гаранция за качество и атрактивни цени.

Всяка от частите в даден сет е с идентичен дизайн с останалите, така че да се вписва в цялостното обзавеждане. Тоалетните принадлежности са изключително крехки и е нужно да подхождате при употребата или монтажът им с огромно внимание и прецизност.

Как да ги изберете

Въпреки огромното разнообразие от различни санитарни принадлежности за баня, знаейки някои прости правила за правилния избор, с лекота ще се разграничите от общия асортимент и ще можете да изберете подходящият за вас. Ето нашите препоръки:

  • Не се препоръчва закупуването на твърде ярки сетове, ако не сте наясно точно със стила на обзавеждането;

  • Не е желателно също, цветовата гама на тоалетните аксесоари да съвпада с общия фон, тъй като цялото помещение ще изглежда скучно и непривлекателно;

  • Силно препоръчително е да закупите целия комплект от части, а не да ги вземате поотделно, тъй като заедно те са изработени в един стил и се допълват взаимно;

  • Преди да пристъпите към избора на брой елементи в комплекта, уверете се, че сте напълно наясно с желаната функционалност на санитарния кът.

Защо да пазарувате от Gaudi DS

Защото при нас получавате само висококачествени продукти с гаранция, професионално обслужване и индивидуално внимание към всеки клиент. Ние не просто продаваме различни стоки и услуги, а подробно се запознаваме с проекта, разработен за ремонтната дейност и даваме професионални консултации, изработвайки графичен макет.

Подобна схема дава възможност на клиента да види всичко в завършен вариант и при нужда да направи различни размествания и замествания, преди същинската реализация. Това наистина Ви гарантира, че ще постигнете желаният ефект на разумна цена и с малко изгубено време.

Ние сме хората, които ще изслушат и разгледат заедно с вас концепцията Ви, получавайки професионални съвети за по-голяма ефективност и дълготрайност, гарантирайки, че парите Ви няма да са вложени напразно, така че доверете ни се и се свържете с нас, дори още сега! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

  • Защо да се доверите на Gaudi DS ?

    • Богатата гама продукти в електронния магазин и подходящо подбраните филтри гарантират бърза и лесна ориентарция, намирате точните продукти на един клик разстояние. Разглеждате едновременно 200 фирмени каталози с възможност за сравняване.
  • Какви видове продукти ще видите в раздел Комплекти за баня?

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Затвори филтрите