Стойки и поставки за хартия

Оценка 5.00 от 3 отзива

Поставките за тоалетна хартия са сред задължителните аксесоари, които освен, че са изключително функционални,  допълват интериора на санитарното помещение. Когато избираме, важно е, да обърнем внимание на някои основни неща. Първото сред тях е дали до тоалетната хартия ще достига голямо количество влага или вода. В този случай изберете затворен тип поставка. Капакът може изцяло или частично да покрива ролката. Предлагаме и свободно стоящи стойки за тоалетна хартия, които допринасят за изискания стил. Държачите монтирайте чрез залепване или с помощта на дюбели. Разгледайте предложенията ни и направете своят избор още сега.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

Държачите за ролки са важен аксесоар в тоалетната. Освен чисто функционалната си употреба, те имат и значителен принос в цялостния изглед на пространството. Една луксозна поставка за тоалетна хартия може да допринесе много за естетическото впечатление, което ни остава помещението. Съответно и изборът от решения и продукти тук е голям, защото имат значително влияние върху кумулативния ефект на интериора, съответно и трябва да има решение при всеки специфичен случай.

държачи за тоалетна хартия

Защо е важно да изберем красиви държачи за тоалетна хартия?

Поради специфичното им местоположение ( място на поставяне ), те са силно забелязващи се и поради тази причина е добре да имат красив вид. Интересните форми, масивния материал, както и специфичния цвят могат да постигнат много в наглед непретенциозно на пръв поглед помещение, интересен детайл, който може да внесе търсения правилен завършек.

От какви материали са изработени държачите?

  • Масивен хромиран месинг;
  • Неръждаема стомана;
  • Специални пластмаси;
  • Частични облицовки с кожи;
  • Изцяло или частични части от дърво.

Какви видове поставки има?

поставки за тоалетна хартия

Най-честите разлики са между моделите с капак, прикриващ изцяло или частично ролката и тези, които са без. Вторият модел често изглеждат доста по-масивни и са по-интересни от гледна точка на дизайн. Именно такива са и тенденциите при всички аксесоари – търси се най-вече семпъл, максимално изчистен вид, без излишни детайли. Често наши клиенти изпитват недоверие в това отношение, но веднъж монтирани – съмненията изчезват и се убеждават в чисто естетическите им ползи.

Как може се монтират?

Тъй като съществуват различни видове модели по отношение на своето устройство, е съвсем нормално и те да имат различен метод на монтаж. Това са основните варианти, които ще срещнете:

  • Чрез дюбели към стената (посредством метална планка, която първо закрепваме и към нея се захваща видимата част);
  • С лепене (използва се специално лепило и по този начин фиксираме аксесоара към стената);
  • Свободно стоящи – те са ясни.

Какво можем да Ви предложим ние и защо да изберете от Gaudi DS?

Предложените поставки, отговарят на последните тенденции в дизайна от Западна Европа. Продуктите ни са от доказани фабрики с дългогодишен опит в областта. Всички артикули се предлагат с гаранция от производител и изключителна визия, плод на интелектуален труд от световно доказани дизайнери. Запомнете добре – най-важното нещо за един добре завършен интериор са малките детайли, именно тук ние ще сме Ви от голяма полза. 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Затвори филтрите