Поставки за тоалетна хартия

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Оценка 5.00 от 1 отзив
за страница
Оценка 5.00 от 1 отзив

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Държачите за ролки са важен аксесоар в тоалетната. Освен чисто функционалната си употреба, те имат и значителен принос в цялостния изглед на пространството. Една луксозна поставка за тоалетна хартия може да допринесе много за естетическото впечатление, което ни остава помещението. Съответно и изборът от решения и продукти тук е голям, защото имат значително влияние върху кумулативния ефект на интериора, съответно и трябва да има решение при всеки специфичен случай.

Защо е важно да изберем красиви държачи за тоалетна хартия?

Поради специфичното им местоположение ( място на поставяне ), те са силно забелязващи се и поради тази причина е добре да имат красив вид. Интересните форми, масивния материал, както и специфичния цвят могат да постигнат много в наглед непретенциозно на пръв поглед помещение, интересен детайл, който може да внесе търсения правилен завършек.

От какви материали са изработени държачите?

  • Масивен хромиран месинг;
  • Неръждаема стомана;
  • Специални пластмаси;
  • Частични облицовки с кожи;
  • Изцяло или частични части от дърво.

Какви видове поставки има?

Най-честите разлики са между моделите с капак, прикриващ изцяло или частично ролката и тези, които са без. Вторият модел често изглеждат доста по-масивни и са по-интересни от гледна точка на дизайн. Именно такива са и тенденциите при всички аксесоари – търси се най-вече семпъл, максимално изчистен вид, без излишни детайли. Често наши клиенти изпитват недоверие в това отношение, но веднъж монтирани – съмненията изчезват и се убеждават в чисто естетическите им ползи.

Как може се монтират?

Тъй като съществуват различни видове модели по отношение на своето устройство, е съвсем нормално и те да имат различен метод на монтаж. Това са основните варианти, които ще срещнете:

  • Чрез дюбели към стената (посредством метална планка, която първо закрепваме и към нея се захваща видимата част);
  • С лепене (използва се специално лепило и по този начин фиксираме аксесоара към стената);
  • Свободно стоящи – те са ясни.

Какво можем да Ви предложим ние и защо да изберете от Gaudi DS?

Предложените поставки, отговарят на последните тенденции в дизайна от Западна Европа. Продуктите ни са от доказани фабрики с дългогодишен опит в областта. Всички артикули се предлагат с гаранция от производител и изключителна визия, плод на интелектуален труд от световно доказани дизайнери. Запомнете добре – най-важното нещо за един добре завършен интериор са малките детайли, именно тук ние ще сме Ви от голяма полза. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.