Аксесоари за сифони

Оценка 5.00 от 3 отзива
за страница
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

За да бъдете уверени във функционалността на отделните елементи в банята, трябва да разполагате с резервни елементи, които да ви помогнат да избегнете по-сериозни повреди. Някои от важните компоненти, като част от оборудването на мокрото помещение, са решетките за подови сифони, както и такива за мивка.

В онлайн магазин Gaudi DS предлагаме голямо разнообразие от артикули в тази категория, всеки от които с високо качество и много достъпни цени.

Защо ви е необходима решетка за сифона?

Те са много важни както за поставяне в душ кабината или подовата настилка в банята, така и за функционалността на мивката, ваната и други. Сред основните фактори, които ги правят необходими за изрядността на канализационната система, е че предпазват от навлизане на по-едри частици и служат за превенция на запушвания и преливания, опазване на тръбите и тяхната дълготрайност, предпазване от неприятни миризми. Те служат още за защита от редица вредители по канализационната система и улесняват максимално почистването на пода, мивката, ваната и други.

Какви решетки ще откриете при нас?

В каталога на онлайн магазин Gaudi DS сме селектирали за вас голяма продуктова гама, която да удовлетвори нуждите на дома ви. Решетките за сифон се разграничават според следните особености:

  • производител – за високо качество, дълготрайност и функционалност на решетките за сифони, които сме селектирали в каталога ни, се доверяваме само и единствено на утвърдени производители, сред които се класифицират и Geberit, TECE, Viega;
  • тип – в сайта ни ще откриете различни по тип решетки за сифон, които се различават според своето приложение и основни характеристики. Моделите със суха клапа са сред най-популярните, защото разполагат със силиконови мембрани и с възможност за лесно почистване, бърз и максимално улеснен монтаж. Има изработки против миризми, други такива, предназначени за линейни сифони, както и лазерно изрязани модели;
  • форма – могат да бъдат с квадратна, кръгла форма, а моделите против миризми – с продълговата елипсовидна такава;
  • размери – сред популярните диаметри на кръглите артикули са 100, 110 мм, на квадратните – 8 x 8 см, 9,4 x 9,4 см и други;
  • материал на изработка – ще откриете месингови модели, изработки от неръждаема стомана, както и стъклени варианти.

Това са основните характеристики, според които класифицираме артикулите в категорията. Разгледайте отделните предложения и открийте тези, които ще паснат на мокрото помещение в дома ви.

Не забравяйте да разгледате и текущите ни промоции, които ви дават възможност да получите нови придобивки на още по-ниски цени. Поръчайте онлайн и се възползвайте от гъвкавите условия за доставка и плащане.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите