Аксесоари за сифони

Оценка 5.00 от 3 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

Доста често, колкото и качествени да са компонентите в банята идва време, в което някои от тях се повреждат и е необходима цялостната им подмяна или само на повредените части. В тази връзка, за да се поднови работата, трябва да се подсигурят висококачествените резервни елементи и аксесоари за замяна.

Какви аксесоари за сифони се предлагат в сайта на Gaudi-ds

При нас разнообразието от допълнения е огромно и почти винаги клиентите намират търсеното от тях и то на изгодни цени. Постоянно се стремим да поддържаме актуална гамата и складовата наличност, така че да отговаряме на съвременните тенденции в областта.

Предлагаме такива артикули, като:

  • съединителни детайли под ъгъл 90°;

  • адаптер с тръба с диаметър 40 мм, 50 мм;

  • индивидуални мебранни разпределители;

  • капачета (I-Lock);

  • решетки с различни дизайни и още много…

Всички видове сифони и аксесоари за тях са изработени от неръждаема стомана под марката V2A (AISI304) или (V4A (AISI316). Видът зависи от класа на товара, броя на отводните изводи, а също и от параметрите на конструкцията (например дебелина на плочата). Подовите отводнителни системи са изработени от стомана с дебелина 1,5-2 мм, а за получаване на висококачествени заварки на елементите е използван аргон и процес по ецване. Всички тези специфични дейности правят продуктите ни издръжливи на експлоатация.

Какви са най-често подменяните части в сифоните

Като цяло, продуктите са изработени от висококачествени и оригинални материали, но те, както и всичко друго, в даден момент дефектират и е необходима тяхната подмяна, за да се върне цялостната им функционалност. Въпреки това, има компоненти, повреждащи се по-често от другите. Такива са например гумените или силиконови уплътнения и О-пръстени. Те през целия си експлоатационен период стоят под определено напрежение, за да могат да изпълняват предназначението си. Така, че в даден момент материалът, от който са направени се втвърдява, деформира и протича.

Случва се гофрираните тръби с течение на времето да се скъсат точно на прегъвката и да протечат. Разбира се те се предлагат на достъпни цени и подмяната им е много лесна и бърза.

Изберете продуктите на Gaudi DS

Благодарение на дългогодишния си опит в областта на оборудването за баня, компанията Gaudi DS може да Ви осигури високо ниво на обслужване и възможности за решаване на всеки проблем, свързан със санитарните принадлежности. Ние използваме оригинално оборудване, за да предложим дълготрайни решения. Регулярно преквалифицираме персонала си, имайки предвид, че на пазара непрекъснато се появяват нови изделия, а технологиите се подобряват с всяка изминала година. Така, че доверете ни се и няма да съжалявате!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите