Клинкерни плочи

Филтри

Производител
Размер
Произход

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Подови клинкерни плочки с повишена якост и устойчивост - клинкери. Подови плочи и индустриални подови настилки с увеличена дебелина. Подходящи са за гаражи и подходи към гаражи, индустриални помещения, интериорни и екстериорни помещения с изискване за износо и студоустойчивост. Освен това често се използват и за правене на фасада - със своята често рустикална визия, се постигат имитации на естествен зид от тухли или пък други. Също така в предлаганите серии почти винаги има стъпала, ъгли, цокли, различни фризове и цокли.

Името идва от характерния металически звук, който издават, когато се ударят една в друга – изключително здрави са и издържат на студ. При поставяне, задължително трябва да се има в предвид, че търпят сериозни температурни разширения и трябва да се изпозва доста голяма фуга – поне 1 см ( правят се почти на 100% от глина ). Технологията е на базата на екструдиране ( вкарват се в калъп под много високо налягане ) и се печат на много висока температура, затова и са толкова здрави. В същото време държат топло, заради материалът, който ги изгражда ( глина ). 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.