Клинкерни плочи

Оценка 4.70 от 30 отзива

В нашият каталог ще намерите много и разнообразни модели, сред които да избирате. Благодарение на факта, че са изключително термоустойчиви, клинкер плочите, са все по-предпочитани. Създайте прекрасен вид, както на интериора, така и на екстериора във вашия дом. Използвайте ги за облицовка на фасадата на вашата къща или за да създадете един изискан и в същото време елегантен стил във всекидневната. А ако се чудите какво точно представляват клинкер плочите, в следващите няколко реда ще разберете какво представляват, какви са техните характеристики и как да ги поставите. Сигурни сме, че след като прочетете ще изчистите всички съмнения дали да изберете такива от каталога на Gaudi.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.70 от 30 отзива

По време на изграждане на терасите или дворните парцели е необходимо използването на специални настилки, придаващи красива и здрава основа. За целта често се прибягва към така наречените клинкерни плочи.

Какво представляват

Подови плочки с повишена якост и устойчивост - клинкери. Представляват подови настилки с увеличена дебелина. Подходящи са за гаражи и индустриални сгради, интериорни и екстериорни помещения с изискване за износо- и студо-устойчивост.

Освен това често се използват и за правене на фасада - със своята рустикална визия, се постигат имитации на естествен зид от тухли или пък други. Също така в предлаганите серии, почти винаги има стъпала, ъгли, цокли и различни фризове.

Какви са характерните им особености

Името идва от характерния металически звук, който издават, когато се ударят една в друга – изключително здрави са и издържат на студ. При поставяне, задължително трябва да се има в предвид, че търпят сериозни температурни разширения и трябва да се използва доста голяма фуга – поне 1 см ( правят се почти на 100% от глина).

Технологията е на базата на екструдиране (вкарват се в калъп под много високо налягане ) и се печат на висока температура, затова и са толкова здрави. В същото време държат топло, заради материалът, който ги изгражда (глината).

Как се полагат

Съществуват два варианта. По време на външно полагане, първият може да започне от ъглите на сградата с помощта на ъглови елементи за създаване на тухлена зидария. Другият се извършва от горе надолу, започвайки от прозорците или вратите. И двата метода могат да се приложат и зависят от предпочитанията Ви.

За да се контролира равнината, при всеки нечетен ред се извършва измерване със специален инструмент, а реденето на четните редове е произволно, придавайки максимална прилика с тухлената зидария.

Защо Gaudi DS да е вашият избор за пазаруване

Защото на първо място в онлайн магазина, качеството на продуктите е гарантирано и на второ, винаги ще получите адекватна информация за вълнуващите Ви въпроси, относно предлаганите стоки и услуги. Освен това знайте, че съотношението цена/качество при нас е на високо ниво. Защо ли?! Ами ние работим директно с производителите и не търсим услугите на посредниците.

Това е доказателство за точния произход на продуктите, елиминирайки вариантите за появата на стоки ментета. Избирайки нас обаче, получавате още:

  • Адекватно съдействие за изготвяне на желаният от вас проект;

  • Екипи от професионалисти в областта, с което си гарантирате 100% реализация;

  • Богата гама, дори и за най-претенциозните предпочитания;

  • Приемливи и дори достъпни ценови оферти.

Ако сте на път да започнете сложен ремонт, изискващ професионална намеса, потърсете ни и сме сигурни, че ще надминем очакванията Ви!

Популярни търсения: евтини

Често задавани въпроси

  • Защо да се доверите на Gaudi DS ?

    • Богатата гама продукти в електронния магазин и подходящо подбраните филтри гарантират бърза и лесна ориентарция, намирате точните продукти на един клик разстояние. Разглеждате едновременно 200 фирмени каталози с възможност за сравняване.
  • Какви видове продукти ще видите в раздел Клинкерни плочи?

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Произход
Затвори филтрите