Диспенсъри за тоалетна хартия

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

За какво служат?

диспенсъри за тоалетна хартия

Важен детайл, който отговаря за практичността на личното ви помещение са диспенсърите за тоалетна хартия. Съвременните устройства от този тип се изработват от висококачествени материали, като устойчива пластмаса или неръждаема стомана. Използват се широко в обществените места – ресторанти, поликлиники, търговски центрове, супермаркети и други. Качествата, които правят дозатора за тоалетна хартия възможно най-ефикасен, са капацитетът и възможността за дозирана на хартията, като по този начин може да се оптимизира нейния разход.

Различават се по своята вместимост, а именно в едни от тях може да се помести едно руло, докато в другите – няколко едновременно. Всичко зависи от модела и конструкцията. Пластмасовите са по-евтини, но металните ще ви радват с по-дълъг срок на експлоатация, а също така естетически изглеждат по-стилно.

Интересен модел са и сензорните. Те имат датчик за движение и при доближаването на ръката, той ще ви пусне необходимото количество. Безконтактните устройства са по-хигиенични и удобни за употреба, но като правило цената им е по-висока в сравнение с обикновените.

Видове

  • Метални;

  • Пластмасови;

  • Сензорни;

  • С различна вместимост;

  • Други.

Качествени ли са?

Всички продукти, които ще намерите в магазин Gaudi DS се отличават с гарантираното си качетсво и достъпна цена. Едно от техните основни предимства е удобното закрепване на всяка вертикална повърхност. Повечето имат зъбци, като така лесно се откъсва хартията. Смяната им също е не е трудна, което е другото им предимство.

Защо да ги купите от Gaudi DS?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие, за да имате възможност лесно и бързо да селектирате най-подходящите стоки и да намерите именно това, от което се нуждаете. Качеството на продуктите ни е гарантирано, а доставката е безплатна за София. Професионалното обслужване и персоналната грижа за всеки клиент е нашата запазена марка.

Посетете сайта ни или офлайн магазина, за да усетите приятна атмосфера на Gaudi DS и да закупите качествени диспенсъри за тоалетна хартия на достъпни цени. Очакваме ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Затвори филтрите