Хигиенни душове за тоалетна

Оценка 4.71 от 48 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 48 отзива

Хигиенните душове са изключително удобни устройства, които са предназначени за хигиенни процедури. Лесни са за употреба и монтаж, като позволяват ползване на топла и студена вода. При правилен избор всички процедури ще се извършват с комфорт. Батерията се сменя лесно, а самият шлаух има достатъчна дължина за свободни движения. Хигиеничният душ е устройство, което не заема много място, за разлика от обикновените, което е важно за по-малки жилища. Продуктът е устойчив и позволява дълги години употреба благодарение на месинга, от който е изработен. Това е перфектният избор, който, освен че е много функционален, допълва дизайна на вашата баня.

Дори и за едно дете е разбираемо, че най-основното за един човек е личната му хигиена и това разбира се е така. Затова специалистите на заводите производители, изготвящи такива  продукти не бездействат и правят реалност всички нововъведения в санитарната индустрия. Всичко това е с цел подобряване комфорта на своите потребители. В момента на пазара има най-разнообразен избор на мивки, смесители, вани и бидета. Всички те са красиви, имат различни форми и цвят. В тази статия ще поговорим за такива неща, като душа за биде. Той ще се съгласите е нещо, което е необходимо на всяко съвременно семейство.

Хигиенни душове

Какво е душ за биде (Хигиенен душ)?

Това накратко е подвижна слушалка, свързана чрез гъвкав маркуч към смесител и той служи за поддържане на хигиената на интимните части. Принципно, при наличие на такъв продукт не е необходима тоалетна хартия. Между другото, добър вариант е в малкото помещение,  слушалката да се монтира на стената в близост до тоалетната чиния, и по този начин тя веднага ще се превърне в биде. Използва се и като четка за тоалетна (безконтактно, безпроблемно).

Какви видове хигиенни душове се предлагат в сайта на Gaudi DS?

Gaudi DS е специализиран интернет магазин за продажба на оборудване за баня и в него ще откриете голямо разнообразие от хигиенни душове и такива за биде с хромирано, бяло или черно покритие, със смесители за вграждане, заоблени или ъглови форми на атрактивни цени и гаранция за качество.

Какво трябва да знаем при избора на душ за биде?

Гамата е толкова голяма, че с лекота можете да изберете за себе си не само формата, която Ви хареса, но и цвета. Освен това, като разгледате каталога ни с продукти, ще можете да изберете за себе си този набор от аксесоари, който ще Ви допадне най-много. И разбира се той ще бъде доставен до вас.

Принципно трябва да се гледа слушалката - различни бутони (отгоре, опред, с възможност за фиксиране и т.н.).

Другата важна особеност, която трябва да вземете предвид е начинът на монтиране:

От къде можете да купите?

Gaudi DS разполага с широка гама от продукти за обзавеждане на банята, предлагащи се с гаранция за качество, топ-цени, професионално обслужване, кратки срокове за изпълнение на поръчките, условия за безплатна доставка и възможност за връщане или подмяна на продукта.


Ако предвиждате ремонта на банята, ние можем да ви бъдем верен партньор при подбора на оборудването, така че не се колебайте повече, а ни потърсете.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите