Хигиенни душове за тоалетна

Оценка 4.71 от 24 отзива
Филтри
за страница
Оценка 4.71 от 24 отзива

Дори и за едно дете е разбираемо, че най-основното за един човек е личната му хигиена и това разбира се е така. Затова специалистите на заводите производители, изготвящи такива  продукти не бездействат и правят реалност всички нововъведения в санитарната индустрия. Всичко това е с цел подобряване комфорта на своите потребители. В момента на пазара има най-разнообразен избор на мивки, смесители, вани и бидета. Всички те са красиви, имат различни форми и цвят. В тази статия ще поговорим за такива неща, като душа за биде. Той ще се съгласите е нещо, което е необходимо на всяко съвременно семейство.

 

Какво е душ за биде (Хигиенен душ)?

Това накратко е подвижна слушалка, свързана чрез гъвкав маркуч към смесител и той служи за поддържане на хигиената на интимните части. Принципно, при наличие на такъв продукт не е необходима тоалетна хартия. Между другото, добър вариант е в малкото помещение,  слушалката да се монтира на стената в близост до тоалетната чиния, и по този начин тя веднага ще се превърне в биде. Използва се и като четка за тоалетна (безконтактно, безпроблемн).

 

Какви видове хигиенни душове се предлагат в сайта на Gaudi DS?

Gaudi DS е специализиран интернет магазин за продажба на оборудване за баня и в него ще откриете голямо разнообразие от хигиенни душове и такива за биде с хромирано, бяло или черно покритие, със смесители за вграждане, заоблени или ъглови форми на атрактивни цени и гаранция за качество.

 

Какво трябва да знаем при избора на душ за биде?

Гамата е толкова голяма, че с лекота можете да изберете за себе си не само формата, която Ви хареса, но и цвета. Освен това, като разгледате каталога ни с продукти, ще можете да изберете за себе си този набор от аксесоари, който ще Ви допадне най-много. И разбира се той ще бъде доставен до вас.

 

Принципно трябва да се гледа слушалката - различни бутони (отгоре, опред, с възможност за фиксиране и т.н.).

 

Другата важна особеност, която трябва да вземете предвид е начинът на монтиране:

  • на стената;

  • до тоалетната чиния;

  • вътре в чинията (рядко се срещат).

 

От къде можете да купите?

Gaudi DS разполага с широка гама от продукти за обзавеждане на банята, предлагащи се с гаранция за качество, топ-цени, професионално обслужване, кратки срокове за изпълнение на поръчките, условия за безплатна доставка и възможност за връщане или подмяна на продукта.


Ако предвиждате ремонта на банята, ние можем да ви бъдем верен партньор при подбора на оборудването, така че не се колебайте повече, а ни потърсете.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
ContactОбади се