Строителни материали

Оценка 4.71 от 17 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 17 отзива

След като завършим ремонт и видим готовия резултат, ние отчитаме само видимото. Всъщност зад красивия интериор стоят строителни материали. Това се явяват и компонентите, които реално правят възможно постигането на крайния резултат.

Защо е важно да използваме качествени строителни материали?

Ние от Gaudi DS сме ставали свидители безброй пъти как  в следствие на използване на лоши, неподходящи или пък недостатъчни като количества материали, се нанасят огромни щети. Какво имаме в предвид? – вземате си скъпи плочки, но майсторите Ви решават да спестят от другите неща. В следствие, те се надигат, пукат и трябва всичко да се прави наново. Имайте в предвид, че сертифицираните и реномирани производители отговарят и носят гаранция за изпълнените с техните продукти ремонти.

Какви са рисковете при използването на некачествени материали?

  • Отлепване – най-елементарният проблем, но може да бъде причина за преправяне на цялостната композиция.
  • Пропускане на вода - понякога трудно може да разберете. Проблем би било, ако съседът например Ви информира за това – тогава вече ще е късно и ще трябва да оправяте вашите и неговите нередности.
  • Подпухване и пропадане на цели стенни облицовки в следствие на лиспа на добър контакт с основата;
  • Просмукване на вода, водещо до разпадане на материалите (гипсокартони, арматури);
  • Корозия – при металните продуките, в следствие на слаба или липса на защита от ръжди.

Защо е необходимо да се обърнете към нас?

От магазин Gaudi DS може да вземете онлайн евтино строителни материали на ниски цени, при това с безплатна доставка за град София! Използваме само квалитетни стоки, сертифицирани по стандартите за контрол на качеството, с гарантиран произход.

  • При нас ще видите ясни и точни параметри на стоките – на какви натоварвания и условия отговарят;
  • Подробни указания при какви случаи се използват;
  • Ясни количествени параметри – точни разфасовки;
  • Онлайн ниски цени на строителните материали, които ще Ви спестят средства.

Разгледайте нашите предложения, които специално сме подбрали за вас, уверете се в добрите и качествени характеристики и не се чудете дали да опитате. В случай, че имате въпроси ние сме винаги насреща, за да Ви консултираме или пък помогнем с точния съвет по важните за вас теми или пък някакви неясноти. Гаранцията за успешния ремонт, минава през полагането на здрава, устойчива основа. Именно тук е и нашата сила. 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Видове
Материал
Цвят на стъклото
Профил
Затвори филтрите