Шкафове за баня по поръчка

Филтри

Производител
Произход
Широчина
Проекция (разстояние към стената)
Разположение

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Gaudi DS предлага на своите клиенти изработка на шкафове за баня по поръчка – по индивидуални размери или проект. Направата на една хубава баня изисква и по-специфично отношение към всеки един детайл в нея – дали ще бъде даден дизайн или пък трябва да се съобразим със специфичен габарити ( размери ), случайте са различни. Изработваме шкафове по поръчка с извити, овални, правоъгълни форми. Имаме възможност за принтиране директно върху шкафовете ( да кажем снимка или детайл от някой декор за баня ).

С помощта на идейте на нашите клиенти, дизайнери и архитекти сме реализирали по поръчка шкафове за баня с най-разнообразни визии, форми и нетипични на пръв поглед индивидуалности. Опитът ни е показал, че можем да се справим с почти всяко изискване – огъваме плоскости, резбоваме, принтираме картинки, добавяме дървесен фурнир и оцветяваме с всякакви цветове – работим с цветовата гама на RAL. Разгледайте някои от вариантите правени по индивидуални размери и специфични проекти на клиентите, с които сме работили.  За коректна цена и оферта - моля изпрате ни размери, чертежи или пък се свържете с нас. Всички модели могат да бъдат оцветени по RAL в друг цвят - оскъпяване 10%. Посочените модели за примерни - за точни цени, трябва да работим по конкретен модел с ясни характеристики, размери и особености.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.