Шкафове за баня по поръчка

Оценка 4.70 от 84 отзива

Какво е предимството при поръчка на шкаф за баня

Мебелите за баня изграждат нейният облик и са първото нещо, което би ни направило впечатление. Понякога обаче, колкото и да търсим подходящият за нас модел, нито един от магазините не го предлага. Тогава следва някой да ни ги изработи. Предимството на поръчката е, че ще получите точно това, което искате, което би паснало на пространството във вашата баня, независимо дали искате да бъде цветно или изчистено. Важно е да не подценявате материала за изработката и винаги да бъдат достатъчно издръжливи на влага - най-разпространени са пластмасовите продукти . Гауди може да изработи за вас:

  • ПВЦ (пластмасови) модели за баня;

  • Долни/горни шкафове от влагоустойчив МДФ;

  • Други.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.70 от 84 отзива

Много често решаваме да проявим собствената си креативност и виждане за обзавеждането на банята, с което идва и необходимостта от закупуване на шкафове по поръчка, изработени по желана от нас форма, размери, цветове. Какво обаче е нужно да подготвим като информация, преди да направим заявка за изработката на подобно обзавеждане?

шкаф за баня по поръчка

Какво трябва да знам при поръчка на шкафове за баня

Има няколко неща да се вземат под внимание, за да можем да Ви бъдем полезни. Нека ги разгледаме и обясним накратко:

  1. Размери - нужно е да ги измерите с пълна точност, за да пасне новият продукт точно на мястото си. Не правете компромиси с този параметър и мерете точно с предназначените за целта инструменти.

  2. Дизайн - най-добрият вариант е да притежавате схема с визуалния изглед на желаният от вас продукт. Абсолютно бъдете наясно с всеки един детайл. Това ще ни помогне да изясним всичко, дори и с най-малките подробности.

  3. Изясняване на допълнителните нюанси по проекта. Свържете се с консултантите ни и уточнете с тях всички детайли и какво всъщност искате да видите във вид на краен резултат. Така, дизайнерите ни ще изготвят няколко скици, които лесно да бъдат променяни и моделирани до начин, съответстващ на желанията Ви.

  4. Вписване на дизайна в общия интериор - при желание, подгответе снимков материал на санитарния Ви кът и го представете на експертите ни. Те ще Ви предложат различни варианти за интеграция на дизайна в цялостното оформление.

  5. Индивидуално оцветяване - тъй като предлагаме и индивидуално принтиране, ще изобразим конкретен от вас обект върху готовият продукт. Помислете за това и ако имате нещо в предвид, предоставете ни го още на ниво уточняване на проекта.

Защо да купя от Gaudi DS

Опитът ни е показал, че можем да се справим с почти всяко изискване – огъваме плоскости, резбоваме, принтираме картинки, добавяме дървесен фурнир и оцветяваме с всякакви цветове – работим с RAL цветовата гама. Разгледайте някои от вариантите ни в онлайн магазина, правени по индивидуални размери и специфични проекти на клиентите, с които сме работили.  

За коректни цени и оферти, моля набавете си по-горе описаната информация и се свържете с нас за да започнем работа. Всеки шкаф може да бъде оцветен по RAL в друг цвят - оскъпяване 10%. Предложените модели са примерни - за точни цени, трябва да работим по конкретен модел с ясни характеристики, параметри и особености. Заповядайте, свържете се с нас по начините предложени в сайта и ще се заемем веднага! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Разположение
Затвори филтрите