Гранитогрес за двора 2 см

Филтри

Гранитогресът с дебелина 2см  е сравнително нов продукт за керамичната индустрия. През последните години претърпя изключително развитие и приложението му в момента е широко обхватно.

Какво представлява гранитогресът за двор? 

Това са плочи с увеличена дебелина –20мм, 25мм, 30мм, които притежават изключителна якост и устойчивост, комбинира с всички други характеристики присъщи за този тип плоча: студойсточивост, минимални температурни разширения, устойчивост на всякакви климатични условия.

Какви начини на полагане има? 

  • Повдигнати подове – едно от най-честите приложения на дебелия гранитогрес. Върху готова  (хидроизолирана или  не) основа се полагат специални дистанционери и върху тях директно се поставят плочите. Това позволява съответно поставяне на всякакви комуникации под настилката (ВиК, ел. и т.н.). Поема тежък пешеходен трафик и съответно са изключително удобни за обслужване или подмяна. Ползват се много често за тераси.

  • Лепене с лепило за плочки – тук основна роля има изключителната якост. Поемат огромни натоварвания, подходящ за всякакъв трафик.
  • Полагане върху трева – изключително разпространено приложение. Поради голямата си здравина позволяват директно полагане без изравняване на основата. Най-често се прави с фуги от 5, 10, 15см (това е просто разстоянието между плочите).
  • Върху основа от чакъл, дребни камъчета и всякакви други сухи методи на монтаж.

На какви условия е устойчив

Както вече споменахме и в уводната част на статията ни, този материал е изключително издръжлив на натиск, механични влияния, дъжд, високи и ниски температури и не отделя вредни миризми. Изключително дълготраен е, а цветът му не избледнява с времето. Лесен е за почистване и не създава благоприятна среда за развитие на мухъл, плесен и отделяне на неприятни миризми. Именно защото е устойчив на натиск и голямо натоварване, той широко се използва за изграждане на пътеки, пътища и т.н.

Къде се ползват плочите с дебелина 2см?

  • Двойни подове на открито и закрито – по тераси на търговски центрове, у дома, веранди, детски градини, покриви, жилищнни и търговски площи - реално защитават хидроизолацията и осигуряват възможност за свободно придвижване по тях.
  • Тротоари и пътеки  – сухият монтаж позволява лесно, бързо и надеждно изграждане.
  • Барбекюта, зимни градини, летни кухни.
  • При необходимост от частично изравняване на терени  – реално благодарение на дистанционерите, които могат да имат различни височини, можем лесно напълно или частично да подравним терени и положим настилка, без да ползваме огромно количество замазки и лепила.
  • Басейни – бързо и лесно поставяне без лепене.
  • Гаражи – заради изключителната здравина.

Защо да поръчате от Gaudi DS

Ние от Gaudi DS имаме над 10 години опит в продажбата на керамика. Директен вносител сме и съотвено можем да ви осигурим изключително конкурентни цени, кратки срокове, чудесно качество и голямо разнообразие.

Защото ние от онлайн магазина Гауди работим само с най-добрите брандове в отрасъла и предлагаме продукти, които времето е доказало, че са качествени, актуални и на достъпни цени. От друга страна, благодарение на честите ни промоционални кампании, клиентите ни имат възможност да пазаруват още по-изгодно, а това че поддържаме големи локални складови наличности гарантира, че Вие ще получите покупката си възможно най-скоро.

Ако все пак при избора имате колебания кое да предпочетете, нещо не разбирате в описанието или просто искате да се посъветвате с професионалист в областта, непременно се свържете с консултантите ни. Те са истински експерти и са консултирали стотици наши клиенти, които вече са им благодарни, така че възползвайте се и Вие!

Евтин гранитогрес

Филтри

Производител
Размер
Произход
Повърхност
Качество
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите