Смесители за вграждане

Оценка 4.73 от 15 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.73 от 15 отзива

Смесителите за вграждане — ярък пример за ергономичност и успешен дизайн сред съвременното санитарно оборудване за скрит монтаж. Те съчетават в себе си отлична естетика на външния вид, високи характеристики за експлоатация, спестяват място в банята и хармонизират нейния интериор. Естетиката им се обяснява с лаконичността на всички конструктивни елементи и минималното присъствие на технически инсталации.

Вграден душ

Какво е характерно за този тип системи?

Като цяло, повечето версии са съставени от две части – монтируем в стената блок и декоративни външни елементи. При нас има богат асортимент, така че със сигурност ще откриете подходящия за вашите предпочитания дизайн.

Най-голям интерес в конструкцията е основния блок, на който напълно е възложена функцията за управление на потока. Обикновено се произвежда под формата на пластмасов цилиндър, в който се намира месингова корона с четири резбови отвора. Два от тях са предназначени за подаването на студената и топла вода, а другите два за подаването на смесената течност към чучура. Това е най-простото устройство, модел с един извод. Такава система може да бъде включена не само при инсталирането на мивки. Има вградени батерии също и за умивалници и душове. При монтиране на термостатната вградена батерия, освен естетическата си същност, смесителите за вграждане спестяват място, защото няма нужда от стенната конструкция, чрез която по принцип са свързани душът и смесителя. Когато избирате конструкцията за вграждане, съветваме ви да разгледате всичките ни модели, преди да вземете крайно решение. Най-добрият вариант е да съобразите не само с дизайна и цената на продукта, но и ефективността му и това кой ще бъде от най-голяма полза в случая ви.

Какви видове се предлагат в сайта на Gaudi-DS?

При нас ще откриете голяма разновидност от подобни продукти, но най-разпространените са:

Този тип се отличава от всички останали само с това, че има един изходен отвор, от който излиза вече смесената вода.

  • С две и повече функции

Предназначени са да обслужват повече от един консуматор (например - слушалка, пита, хидромасажни дюзи, чучур и т.н.).

  • Термостатични

С вграден термостат - налице са модели с един или повече изхода. Тук смесването на топлата и студена вода става в механизма за вграждане и от отвора тече готовата за ползване, без допълнително нагласяне на температурата, вода.

Не се отличава много от по-горния. За да бъдем по-точни, те почти не се различават. Обслужват конкретна потребност.

В повечето случаи той представлява декоративен панел с разположени върху него лост за регулиране на температурата и чучура, а всичко друго е скрито в стената. Основната разлика между моделите, която ще срещнете при този вид смесители, е в дизайна.

Смесители за вграждане

Какво е нужно да знаем за правилния избор на смесител за вграждане?

Монтажът на вграден смесител определено е голямо удобство. В нашия каталог ще намерите множество модели и марки, между които да намерите най-точния продукт за баня. Изборът е доста голям, но какви разлики може да има между моделите?

 

  • Дизайн - позволява да изберете най-подходящия стил за помещението;

  • Качеството на материала - материалът да е издръжлив на продължителна експлоатация; (Препоръчителен е месингът)

  • Цена - тя почти винаги се увеличава с подобряване качествените и функционални характеристики.

Защо Gaudi-DS?

Ние знаем колко важно е разнообразието и затова в нашите магазини може да откриете богата гама от видове смесителни батерии за вграждане. По този начин гарантираме, че тук можете да намерите продукта, който най-точно да съответства на желания от вас интериор. Само ние гарантираме високото качество на нашите продукти и то на максимално ниски цени с възможност за връщане. Професионалното ни ниво е високо и ще ви помогнем в добрия избор на смесители за вграждане.

 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите