Конвектори ADAX

Оценка 4.67 от 707 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.67 от 707 отзива

През зимата, всички търсим удобен и сигурен начин за отопление. Ние от Gaudi DS имаме свое виждане по въпроса и нашата алтернатива са именно конвектори ADAX. Наистина можем спокойно да кажем, че за нас е удоволствие да работим с марката. Позитивите са най-вече доволни клиенти, безпроблемна експлоатация и ниски сметки за ток.

Кои са главните предимства на норвежките конвекторни печки ADAX? 

  • Тези отоплителни печки имат най-дълъг нагревателен елемент спрямо всичко предложено на пазара (т.е. относителното съотношение дължина на тяло, мощност, нагревател тук е най-добро). По-голямата отоплителна площ, води до по-евтино и по-бързо отопление.
  • Нискотемпературен нагревателен елемент. Може спокойно да не се притеснявате, че ще усещате изгарянето на прахови частици и изсушаването на въздуха. Не трябва да се пренебрегва и личната сигурност – няма как вие или пък вашите деца да се изгорите пипайки корпуса на тялото. 
  • Точен електронен термостат (за моделите, които имат) – мери и контролира температурата с точност до 0.2 части от градуса. Това ще ви осигури ниски сметки за ток. 
  • Формата – спомага за така наречения „ефект на комина“. Именно по този начин работят – на база на естествената конвекция на въздуха. След проведени стотици тестове, перфектната форма е налице. 

Какво ще намерите при Gaudi DS? 

Ние предлагаме цялата гама продукти представени в България. Годините вярна служба и хилядите доволни българи са най-добрата възможна референция, затова  и ние стоим твърдо зад този производител. 

Какви са особеностите, при начина на отопление на конвекторите ?

Основният принцип тук е – естествената конвекция. Т.е. студения въздух, разположен на пода преминава през тялото на печката, в следствие на което се затопля и в горната част излиза затопления. Управлението е елементарно – задава се температура и печката сама се грижи да я следва. Най-добрия съвет, който можем да дадем – настройте ги наесен и ги изключете напролет. Постоянното включване и изключване би довело до компенсиране на големи температурни амплитуди, съответно до повишен разход на ток. 

Защо да изберете Gaudi DS?

Дългогодишен представител сме на фирмата, познаваме продукта изключително добре и сме имали множество случаи да се убедим в безспорните качества. Можем да Ви предложим перфектна и точна консултация за правилния вид продукт, необходим за задоволяването на потребностите на вашия дом или офис. При нас ще намерите идеалните цени на конвектори адакс, освен това ще Ви подсигурим и безплатна доставка за цяла България! 

Осигурили сме за вашето удобство изключително удобни филтри в ляво, позволяващи безпроблемна ориентация за необходимия Ви модел (например, ако знаете квадратурата или пък обема на помещението). В случай на въпроси винаги може да се обърнете към нас, с радост ще помогнем! 

Популярни търсения: инверторни, енергоспестяващи, за стена, ел., електрически, радиатори

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Произход
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите