Конвектори Adax с дигитален термостат

Оценка 4.67 от 705 отзива

Характерното за Адакс дигиталните радиатори е възможността за прецизна настройка на микроклимата в помещението и максимална икономия на електроенергия. Това е постигнато чрез внедряване на технологии за оптимизация на работния процес. Собственикът има възможности за създаване на дневно или седмично работно разписание за работата на конвектора през деня и през нощта, през уикенда и т.н. Всичко това в дългосрочен план спестява много средства, така че инвестирайте в бъдещето с Гауди ДС.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.67 от 705 отзива

Конвекторите с дигитален термостат предоставят възможност за бързо и лесно конфигуриране, детайлно създаване на прецизни програми и изкючително прецизна работа.

конвектор с дигитален термостат

Какво управлението на печките дигитален термостат? 

Управлението ни дава възможност за създаване на индивидуални програми, насочени към пестенето на електроенергия и създаването на комфорт. Например: задаваме поддръжка на една температура през нощта и друга през деня (съответно вариант, когато сме на работа и друг, когато сме си вкъщи). По същия начин можем да имаме друга индивидуална програма за събота и неделя.

Какви са качествените им характеристики?

  • Дигитален термостат DT – получаваме и дисплей показващ температурата.
  • Функция против замръзване – можем да сме спокойни, че няма да имаме проблем с ВиК или пък други податливи на студ вещи.
  • Супер точен електронен термостат – този сензор спомага за работата на печката. Реално, точното измерване на температурата е в основата на ниските сметки за ток
  • Термозащитата – ако печката изпадне в състояние да прегрее (например има поставена кърпа върху нея), тя няма да прегрее или пък да се запали, ще спре да работи.

Кои са моделите на Adax с дигитален термостат? 

  • Glamox DT – това е моделът с най-голямата площ на топлоотдаващия елемент, съответно това са и най-големите печки. 
  • Neo – елегантен дизайн и много добри цени.

Защо да ни се доверите?

Gaudi DS е с огромен опит в доставката и продажба на конвектори. Предлаганите от нас печки са с доказано качество, гаранция и разбира се точен модел за вас. Ние първо консултираме клиентите си и разбираме техните потребности, след това предлагаме доставки за онлайн пазаруване в цялата страна. Освен това имаме магазини в София, Сливен и Гоце Делчев.

Препоръчани продукти от каталога:

Име

Произход

Термостат

Серия

ADAX GLAMOX TPA 04 DT 400W

Норвежки

Дигитален

Glamox

ADAX NEO NH 06 600W

Норвежки

Дигитален

Neo

ADAX NEO NP 04 KDT 400W

Норвежки

Дигитален

Neo

ADAX NEO NP 10 KDT 1000W

Норвежки

Дигитален

Neo

ADAX NEO NP 14 KDT 1400W

Норвежки

Дигитален

Neo

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите