Конвектори Adax с дигитален термостат

Оценка 3.69 от 165 отзива
за страница
Оценка 3.69 от 165 отзива

Конвекторите с дигитален термостат предоставят възможност за бързо и лесно конфигуриране, детайлно създаване на прецизни програми и изкючително прецизна работа.

Какво управлението на печките дигитален термостат? 

Управлението ни дава възможност за създаване на индивидуални програми, насочени към пестенето на електроенергия и създаването на комфорт. Например: задаваме поддръжка на една температура през нощта и друга през деня (съответно вариант, когато сме на работа и друг, когато сме си вкъщи). По същия начин можем да имаме друга индивидуална програма за събота и неделя.

Какви са качествените им характеристики?

  • Дигитален термостат DT – получаваме и дисплей показващ температурата.
  • Функция против замръзване – можем да сме спокойни, че няма да имаме проблем с ВиК или пък други податливи на студ вещи.
  • Супер точен елетронен термостат – този сензор спомага за работата на печката. Реално, точното измерване на температурата е в основата на ниските сметки за ток. 
  • Термозащитата – ако печката изпадне в състояние да прегрее (например има поставена кърпа върху нея), тя няма да прегрее или пък да се запали, ще спре да работи.

Кои са моделите на Adax с дигитален термостат? 

  • Glamox DT – това е моделът с най-голямата площ на топлоотдаващия елемент, съответно това са и най-големите печки. 
  • Neo – елегантен дизайн и много добри цени.

Защо да ни се доверите?

Gaudi DS е с огромен опит в доставката и продажба на конвектори. Предлаганите от нас печки са с доказано качество, гаранция и разбира се точен модел за вас. Ние първо консултираме клиентите си и разбираме техните потребности, след това предлагаме доставки за онлайн пазаруване в цялата страна. Освен това имаме магазини в София, Сливен и Гоце Делчев.

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Термостати: Дигитален
Произход
Цвят
Термостати
Серия
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече