Структури за вграждане grohe

Оценка 4.68 от 71 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.68 от 71 отзива

Немският Grohe през последните години успя да се утвърди, като производител на качествено и достъпно санитарно оборудване, като това с пълна сила важи и за структурите за вграждане. В България това вече са доста предпочитани стоки и има защо! Нека да видим.

Защо да избера структура за вграждане Grohe

  1. На първо място може да се каже, че тоалетните чинии на бранда са изключително леки, с което се улеснява и техният монтаж.

  2. Най-важното обаче, е че те са здрави, надеждни и при правилна инсталация ще Ви служат изключително дълго време, без да създават проблеми.

  3. Идеални са за монтиране не само в домашните бани, но и в обществените сгради.

  4. Отговарят на всички стандарти за качество.

  5. Наред с по-горното, те са хигиенични, много тихи (поради технологията Whisper), универсални и икономисват разхода на водата, благодарение на ЕсоJoy системата.

  6. Изключително безопасни са и не изискват периодична поддръжка.

Най-същественият фактор да изберем структура за вграждане на бранда Grohe е красотата на банята, след употребата на подобен продукт. Тя изглежда, като от списание, съответствайки на най-новите трендове в санитарното оборудване.

Искаме да отбележим доста важен факт, незнанието на който разколебава много потребители да използват подобни иновативни продукти. Това е илюзионната представа, че тоалетната чиния може да се откачи от стената, защото не стои върху пода. Гарантираме, че няма от какво да се притеснявате и ако монтажът е извършен правилно, цялата система може да издържи до 400 кг тегло.

Какви видове се предлагат

В момента на пазара са налични варианти за домашна или обществена употреба. От друга страна, съществуват и окачени или вградени модели за по-голяма прецизност и изтънчен дизайн, с технологии за икономия на водата, антикондензация и други съвременни иновации. Съществуват и модели с микролифт плавно спускане за предотвратяване на механични повреди от рязко падане на капака.

Предлагат се видове с технология за пестене на водата с два резервоара в казанчето, като единият е по-малък от другия и така се пълни по-малко количество течност. Отличават се още по своята форма - овална, ъглова. Има и варианти с красиво осветление на бутона за по-лесното му откриване в тъмна среда.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото от много години сме на пазара и отдавна сме се доказали, като бранд, търгуващ само с най-висококачественото санитарно оборудване на атрактивни цени. Предлагаме безплатна консултация с професионалисти в областта и гъвкава възможност за връзка с тях, посредством всички съвременни начини за контакт.

Работим с множество партньори, избирани по сложни и прецизни фактори, гарантиращи само най-доброто на пазара. При нас няма вариант да попаднете на имитиращи някоя марка продукти, а всичко е със 100% качество, пристигащо с гаранционна поддръжка от производителя. Ако сте ценител на красивото, стилното, дълготрайното, функционалното и достъпното, заповядайте в онлайн магазина Gaudi DS. Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите