Кранове

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер на присъединяване
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Тук ще намерите всякакви видове кранове: промивни, спирателни, ъглови, кранове с фотоклетка, за вграждане. Богат избор от водещи производители с гаранция за качество – при този специфичен тип арматури това е от решаващо значение. Използваме ги на най-разнообразни места – с фотоклекта на мивки и тоалетни.

Спирателните пък обикновено ги ползваме да спираме притока на топла или пък студена вода, съответно към батерии, захранвания на тоалетни и други. Често хората ги пренебрегват/неглижират, което не е правилно, защото може да ни свършат перфектна работа в случай на някаква авария или пък необходимост от подмяна на нещо – просто ограничаваме притока на вода, където ни е удобно. Промивните се поставят най-често, когато искаме да пуснем приток на вода, който след това да спрем – без да има конкретно количество вода за изпускнае, работят на принципа старт/стоп, ползват се най-често за писоари или пък тоалетни. По отношение на дизайна – тук има наистина интересни варианти и при промивните кранове, и при спирателните, както и другите.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.