Кранове

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер на присъединяване
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Оценка 4.75 от 4 отзива
за страница
Оценка 4.75 от 4 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Крановете в банята не се използват често, но в много случаи биха били полезни, например при нужда от спиране на водата за ремонт на даден компонент или просто за подмяна на тръба или друга част. Ето защо в следващите редове ще се запознаем с видовете и критериите за точна селекция.

Какви видове кранове има

На пазара ще намерите всякакви разновидности: промивни, спирателни, ъглови, с фотоклетка, за вграждане. Първите обикновено ги ползваме за прекъсване притока на топлата или студената вода, съответно към батерии, захранвания на тоалетни и други.

Хората в много случаи ги пренебрегват/неглижират, което не е правилно, защото може да ни свършат перфектна работа в случай на някаква авария или пък необходимост от подмяна – просто ограничаваме притока, където ни е удобно.

Промивните пък най-често се поставят, когато искаме да пуснем приток на вода, който след това да спрем – без да има конкретно количество за изпускане, работят на принципа старт/стоп и се ползват предимно за писоари или пък тоалетни. По отношение на дизайна – съществуват наистина интересни варианти и при промивните кранчета и при спирателните.

Съществуват дори такива за вграждане, намиращи се директно в стената, което всъщност е и последния писък на модата в санитарията.

Как да избера за моята баня

  1. Изборът Ви трябва да започне с отговора на въпроса, за какво Ви трябва? Най-често се купуват спирателните видове, предназначени за прекъсване на водния поток например към казанчето на тоалетната при ремонтни дейности или профилактика (почистване).

  2. Дизайнът е следващата стъпка. Той играе роля, ако всичко в помещението е съобразено да е в единен стил. Разгледайте нашите предложения, защото сме се постарали да осигурим голямо разнообразие в гамата именно поради тази причина.

  3. Има за вграждане, ъглови или прави. Ако клапанът трябва да се постави на ъгъл, където тръбата свива надолу, се избира ъглов модел.

  4. На последно място идва диаметърът на изводите. Нужно е просто да знаете Ф-то на тръбите Ви и да вземете модел със сходен параметър.

Защо да купя от Gaudi DS

Ако сте любител на висококачествените продукти и искате да създадете красива луксозна съвременна баня с всичките в нея удобства и тя да изглежда невероятно, то тогава Вие сте попаднали на правилното място. В онлайн магазина Gaudi DS предлагаме само качествени и оригинални продукти на най-достъпни цени и с гаранция.

Разполагаме с всичко необходимо за изграждането на цялостно санитарно помещение и можем да осигурим нужните Ви стоки за облицоване, обзавеждане и декориране. Пазарувайки за над 299 лв, транспортните разходи са за наша сметка, а в случа, че установите някакви неточности или не Ви харесва покупката, можете да я върнете или подмените в рамките на тестовия период, така че заповядайте при нас дори още днес! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.