Спирателни кранове

Оценка 4.71 от 41 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 41 отзива

Когато стане време за монтаж на оборудването в банята, всички започват да търсят правилния фаянс и аксесоари, но понякога в челните списъци липсва много важна стъпка. От съществено значение е да помислите за спирателните кранове, които да поставите на предназначените места. Често се случва някои хора да пренебрегнат този елемент от сглобяването на цялостния вид на банята, но всъщност поставянето на спирателен кран е много удобна функция, която би спестила бъдещи неприятности.

Ще разгледаме някои от предлаганите видове спирателни кранове и техните характеристики и функции.

Къде се поставят спирателни кранове?

Най-добре е да има по един, свързан с всяко нещо, до което някога може да се наложи да се ограничи водата. Това биха били тръбите, които свързват водопровода и системата за мивките, пералните, бойлерите, тоалетните казанчета и водомерите. Удобно е да имате по един такъв изпускател, защото когато се наложи профилактика или друг вид раздвижване на водата в системата на уреда, спирателните кранове се справят най-лесно, бързо и безпроблемно с тази задача.

Видове спирателни кранове в категорията

На онлайн магазина ни ще откриете голямо разнообразие от качествени и елегантни на външен вид ограничители за вода. Ние селектираме най-добрите продукти с висок клас и доказано производство и ги предоставяме на клиентите си на достъпни цени. Ето някои от моделите, измежду които ще можете да избирате на сайта ни:

  • ъглов Schell Sanland с размери 1/2 х 1/2 – за открит монтаж, цялостна изработка от месинг с покритие от хром. Немско производство с ASAG самоуплътняваща се резба;

  • ъглов Schell размери 1/2 х 1/2 – немско качество. Идва с вграден филтър с мрежа 500 микрона, който може да се сваля и почиства. Най-добре за използване при защита на висококачествена арматура. Материалът отново е месинг с хромово покритие и самоуплътняваща се резбова връзка “ASAG easy”;

  • ъглов Schell Comfort с размери 1/2 х 1/2 – най-продаваният продукт от серията. Немско производство, месинг с хромово покритие, за открит монтаж, без вграден филтър. Този модел го има и в размери 1/2 х 3/4.

На сайта ни ще откриете и други модели регулатори за вода, които са на добри цени и с гарантирано високо качество. Има овални, ъглови, със сферични капачки, с гайки, двойни с мащаб 1/2 х 3/4, 1/2 х 1/2  или 1/2 х 3/8. Има модели с включени филтри, които са подлежащи на почистване и смяна. 

За да определите нужния размер, би трябвало да знаете този на тръбите от инсталацията (ПВЦ или друга). Обикновено жилищните инсталации се изграждат от тръби с размери по-малки от 1 цол и затова се предлагат предимно половин-цолови или по-малки спирателни кранове.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер на присъединяване
Приложение
Монтаж
Изчисти филтрите