Санитарен Фаянс

Оценка 4.70 от 40 отзива

Защо да изберем цветен санитарен фаянс за банята

Мокрите помещение да местата в къщата, които ежедневно използваме, затова е важно освен да са функционални, да ни създават усещане за комфорт и да изглеждат добре. На пазара се предлага разнообразие от видове, така че ако искате да разчупите статуквото и да избягате от светлите и монотонни цветове, можете да заложите на цветен санитарен фаянс. Той придава свежест на банята и тя сякаш “оживява”. Добър избор е както за заведения и други обществени места, така и за личният ви дом. Бъдете различни и превърнете мокрото помещение в едно от най-приятните части дома, благодарение на него.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 40 отзива

Санитарният фаянс е неразделна част от цялостното обзавеждане на банята и за да стане тя красива и според очакванията Ви, е нужно много внимателно да се подходи към избора на оборудване. Ето защо, ние сме насреща с нашите съвременни и качествени решения.

Какво Ви очаква в Gaudi DS

Санитария

В онлайн магазина разполагаме с голям асортимент от санитарен фаянс за вашата тоалетна – тук ще намерите разнообразието, от което имате нужда и заслужавате. Всяко помещение за лична хигиена, дори направено с най-семплите материали, може да изглежда зашеметяващо с подходящата санитария.

Освен от чисто функционална гледна точка (дали са удобни и дали биха изпълнили вашите специфични изисквания), тук ще намерите и голямо разнообразие от към визии – овални, кръгли, квадратни и правоъгълни серии. Предлаганите продукти са с произход – България, Испания, Италия, Германия, Турция и други.

Как да изберем подходящото обзавеждане

Цветен санитарен фаянс

Освен визията, често определящ е и размера (както се казва – размерът има значение). Поради специфичните ни бани и честата липса на пространство, това е определящ фактор. Всички серии в сайта са с изложена схема, за да може безпроблемно да съобразите, дали избраните от вас продукти биха паснали на помещението.

В случай, че се затруднявате – ние винаги сме насреща да Ви помогнем със съвет. При онлайн пазаруване се възползвате от специфични отстъпки за някой стоки, така че насладете се на голямото разнообразие и чудесните цени! Преди всичко по-горе написано, горещо препоръчваме, преди да пристъпите към покупката на обзавеждането, много добре да сте наясно с това, какви са крайните Ви очаквания.

Защо ние сме печелившият избор

Защото работим в услуга на клиента. При нас не просто ще си купите продукт/и, а съвместно с екипите ни ще изготвите целия ремонтен проект, подкрепен от предварителен графичен макет, от който да добиете представа за крайния резултат. Представете си, че можете да видите банята си в завършен вид, още преди това да се е случило!

Още повече, че избирайки нас, получавате:

  • адекватни ценови предложения;

  • професионални екипи за въпроси и съдействие;

  • професионално обслужване;

  • високо качество на предлаганата керамика;

  • гратисен период, в който да върнете покупката срещу възстановяване на платената сума;

  • експресни доставки и още много други!

И знайте, че хубавите неща стават бавно и изискват труд и упоритост, а ние сме тук за да Ви помогнем и улесним да ускорите процеса и скоро да се радвате на новия си санитарен кът. Побързайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите