Аксесоари

Оценка 4.71 от 17 отзива

Отделните допълнителни резервни части и крачета за конвекторите Адакс от Гауди ДС ще ви осигурят допълнителни удобства за ползване на отоплителните електроуреди на компанията. В определен случай, Вие ще имате възможност за по-лесния и бърз монтаж на уреда, а в друг - бързото му пренасяне от едно място на друго, дори и ако е още топъл. Някои от елементите в категорията също ще Ви позволят лесно и бързо да смените изгорелия си нагревател на лирата в банята, така че отново да почувствате комфорта.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.71 от 17 отзива

Понякога закупуването на отоплителен уред е съпътствано с придобиването на допълнителни аксесоари, позволяващи увеличаване на функционалността или комфорта при употреба на основния прибор. Какво можем да Ви предложим и защо е полезно да притежавате даден допълнителен елемент ще разберем още сега.

Какви видове аксесоари за отопление има

В онлайн магазина Gaudi DS на разположение имате следните видове допълнения:

  • Крачетата за конвектор улесняват транспортирането на печката, дори и в затоплено състояние. Те позволяват на уреда да стои в изправено свободно положение. Дават възможност за разполагане на продукта на удобно за вас място;

  • Нагреватели за лира - както вероятно знаете, лира се нарича тръбната радиаторна конструкция, използвана за отопление на банята. Тя се свързва към централна или локална парна система, през която циркулира гореща вода. Ако обаче липсва такава, на помощ идват тези нагреватели, работещи на ток. Те се монтират в лирата и нагряват водата вътре в нея. Така Вие не се нуждаете от парна инсталация;

  • Енергоспестяващи модули - устройства, позволяващи създаването на цялостно разписание за намаляване на температурата, например в случаите когато в помещението няма хора и не е нужно да е много топло. Дали на седмична или месечна база, създавайки такова разписание за вашите отоплителни уреди, наистина ще спестите ток и инвестицията в подобна джаджа си заслужава;

  • Приставките за седмично програмиране са удобни с това, че не е нужно всеки ден да задавате дадено разписание, а това се извършва на седмична база, а от там нататък всички процеси са напълно автоматизирани.

Както вероятно забелязвате, подобни части подобряват комфорта при употреба на основния прибор и увеличават неговата функционалност, допълвайки базовите му възможности. Още повече, че закупувайки го веднъж, го ползвате колкото желаете. В случай на нужда, потърсете ни.

Защо да избера Gaudi DS

Ние винаги предлагаме само ново и висококачествено оборудване за дома и банята, подсилено с гаранция и възможност за връщане или замяна. Предоставяме голямо разнообразие от модели за да може всеки клиент на направи максимално прецизен подбор, съобразен с нуждите му, а при затруднения получава безплатен достъп до експерти, които да му помогнат.

Ако общата стойност на поръчките Ви надхвърля 399 лв, ние поемаме транспортните разходи до посочения от вас адрес в страната, а също държим да споменем, че последните са и едни от най-кратките. Наред с това ако Ви информираме, че в онлайн магазина Gaudi DS, цените са възможно най-достъпните, следва заключението, че пазаруването от нас е наистина изгодно и рентабилно, така че заповядайте. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.