Поставки за четки за зъби

Оценка 5.00 от 2 отзива

Поставките за четки за зъби са важни за всяка една баня. Всеки човек, който се грижи за своята хигиена, мие своите зъби, като обикновено това се случва в санитарното помещение. За целта, четките и пастата трябва да бъдат добре съхранени, а най-лесният за това начин е монтирането на специална поставка. Сред разнообразието от модели ще откриете такива, които се състоят от стойка с чаша, както и само държачи. И двата вида имат своите предимства и недостатъци. Например, предимството на моделите с чаша е, че в тях може да съберете колкото четки искате, докато при държача те са определен брой. Изберете този модел, който адекватно се вписва, първо, с пространството, с което разполагате и, второ, с цялостния интериор на банята.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 5.00 от 2 отзива

Всеки, грижещ се за ежедневната си хигиена човек си мие зъбите, а това почти винаги се случва в банята, поради което се изисква и специална поставка за съхранение на четката. Все пак, за да се вписва този аксесоар в цялостното обзавеждане на помещението и да изпълнява функцията си е нужен адекватен избор, за което ще стане дума по-долу.

поставки за четки за зъби

Какви видове поставки за четки за зъби има?

Вече пазара е претрупан от разновидности, отличаващи се един от друг по формата си, дизайна,  размерите и материала на изработка.

По форма те са правоъгълни или кръгли, като последните са по-често срещаните именно поради това, че и останалите допълнителни детайли изглеждат по подобен начин. Дизайнът също е много разнообразен и често е съобразен с разпространените видове стилове на обзавеждане.

Размерите варират и се избират според броя на четките, които ще се съхраняват. При многочленно семейство е желателно да се вземе по-голям размер. В някои случаи са предпочитани отделни по-малки поставки за децата и за родителите.

Материалът на изработка може да бъде стъкло, пластмаса или неръждаема стомана. Първият и последният са предпочитани в по-луксозните бани, а пластмасовите са по-бюджетните решения. Тук всичко опира до предпочитания и финансови възможности.

Как да избера

Вземайки предвид по-горе дадените насоки и тези по-долу, ще можете спокойно да се ориентирате в разновидностите по магазините. Да започваме:

 1. На първо място решете дали ще използвате един или два продукта (за вас и децата) или еидн общ.

 2. Подберете дизайна така, че да се вписва с останалите аксесоари и обзавеждане в помещението.

 3. В случай, че имате и други допълнения направени от стъкло, препоръчваме и настоящият Ви избор да е стъклен.

 4. Обърнете внимание дали ще се закачва на стената или ще стои на етажерката? Предлагаме модели и за двата варианта.

От гледна точка на хигиената, матовите стъклени варианти са най-удачната покупка, защото те лесно се почистват и не отделят вредни вещества за разлика от пластмасовите. В много от случаите най-добре се вписват в общата картина и издават лукс и високо качество.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото винаги се стараем да предлагаме най-доброто, на най-достъпните цени и с възможно най-високото качество. При нас в онлайн магазина също получавате професионален съпорт по всички въпроси, свързани със санитарното оборудване и то напълно БЕЗПЛАТНО!

Купили сте от нас, но установявате, че изборът Ви е погрешен и се нуждаете от подмяна или просто искате да върнете продукта?! Няма проблеми, свържете се с нас за да Ви кажем къде да изпратите стоката, а ние ще Ви върнем заплатената сума. Все пак нищо не губите! Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Повърхност
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
  Профил
  Форма
  Серия
  Затвори филтрите