Луни за баня

Оценка 4.83 от 6 отзива
Филтри
Оценка 4.83 от 6 отзива

Правим  дизайна и избираме всичко перфектно, в тон и на място. Нужно е да успеем да осветим всеки кът добре, за да може да има един перфектно завършен вид. В 90% от случаите, в мокрите помещения си слагаме окачени тавани, а в тях съответно и лунички за баня. Не правете грешката да вземете обикновени – купете специализирани, капсуловани със специфичната за целта IP защита.

С кои особености е добре да сме запознати

Първо трябва да обърнем внимание за една често допускана грешка. Под лунички за вграждане и осветление на баня се разбира само външната част, без крушката (тук имате достъп до различни варианти). Големините им (диаметрите) биват разнообразни, цветовете също, както и самите им стъкла. Наглед, тези елементарни устройства, могат да бъдат много богати като предлаган асортимент.

Какъв вид стъкло (матирано или прозрачно) да изберем за луничките

Тук разликата е съществена и ние горещо препоръчваме на своите клиенти матираните варианти. Причините са съвсем прости – при тях идеята е не да скрият светлината, а по-скоро да я разсеят (т.е. получава се хомогенно осветено помещение), докато в другия случай ще се получи ефекта на спот/прожектор, който в повечето ситуации определено не е търсен. Причината се крие в малката площ на дифузията им.

Какво трябва да знаем за техния монтаж

Повечето предлагани от нас вариации са на 12V и съответно към тях се взема допълнителен трансформатор, отговарящ  на консумираната мощност +20%. Във специфичния случай с банята, предложения от нас вариант е напълно достатъчен за всякакви помещения (стига да не слагате например двойно повече тела, спрямо необходимото).

Имайте в предвид, че всичките тела разполагат с присъединителни кабели като окончания, но в комплектите не присъстват, свързващите по между им или пък към мрежата проводници.

Достатъчно добре защитени ли са

Поради специфичното им устройство, специализираните модели са с много високо ниво на водна и прахова защита, почти изцяло капсуловани са и няма причини да се притеснявате за сигурността на Вас и близките Ви. Тук често се среща IP 65 нивото на защита, което е едно стъпало преди директния монтаж във вода например.

Какви форми и цветове можем да срещнем

Овални и квадратни форми се срещат най-често, като приоритетно се поставят от първите. Нюансите на профила им се делят основно на бели и иноксови (видът на неръждаемата стомана). Достъпни са различни цветови решения, но поради слабото им търсене, не се държат на склад. Gaudi DS гарантира за добрия произход и чудесни качества на предлаганите продукти.

Избирайки нас, получавате още:

 • атрактивни ценови оферти;

 • екип от професионалисти за съвети и помощ при пазаруване и правилния избор;

 • възможност за безплатна консултация;

 • индивидуално съдействие за изготвяне на даден проект за ремонт;

 • гратисен период за изпробване и евентуално връщане на покупката и още много други.

Не се колебайте, а ако Ви предстои ремонт на санитарния кът, ние сме насреща! Очакваме Ви!

Популярни търсения: висящи, ЛЕД

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Цвят на стъклото
  Цвят на светлината
  Ниво на защита
  Размер на тяло
  Цокъл
  Затвори филтрите