Лунички за баня

Оценка 4.88 от 8 отзива
Филтри
Оценка 4.88 от 8 отзива

Правим  дизайна и избираме всичко перфектно, в тон и на място. Нужно е да успеем да осветим всеки кът добре, за да може да има един перфектно завършен вид. В 90% от случаите, в мокрите помещения си слагаме окачени тавани, а в тях съответно и лунички за баня. Не правете грешката да вземете обикновени – купете специализирани, капсуловани със специфичната за целта IP защита.

луничка за баня

С кои особености е добре да сме запознати

Първо трябва да обърнем внимание за една често допускана грешка. Под лунички за вграждане и осветление на баня се разбира само външната част, без крушката (тук имате достъп до различни варианти). Големините им (диаметрите) биват разнообразни, цветовете също, както и самите им стъкла. Наглед, тези елементарни устройства, могат да бъдат много богати като предлаган асортимент.

Какъв вид стъкло (матирано или прозрачно) да изберем за луничките

лед луни за баня

Тук разликата е съществена и ние горещо препоръчваме на своите клиенти матираните варианти. Причините са съвсем прости – при тях идеята е не да скрият светлината, а по-скоро да я разсеят (т.е. получава се хомогенно осветено помещение), докато в другия случай ще се получи ефекта на спот/прожектор, който в повечето ситуации определено не е търсен. Причината се крие в малката площ на дифузията им.

Какво трябва да знаем за техния монтаж

Повечето предлагани от нас вариации са на 12V и съответно към тях се взема допълнителен трансформатор, отговарящ  на консумираната мощност +20%. Във специфичния случай с банята, предложения от нас вариант е напълно достатъчен за всякакви помещения (стига да не слагате например двойно повече тела, спрямо необходимото).

Имайте в предвид, че всичките тела разполагат с присъединителни кабели като окончания, но в комплектите не присъстват, свързващите по между им или пък към мрежата проводници.

Достатъчно добре защитени ли са

Поради специфичното им устройство, специализираните модели са с много високо ниво на водна и прахова защита, почти изцяло капсуловани са и няма причини да се притеснявате за сигурността на Вас и близките Ви. Тук често се среща IP 65 нивото на защита, което е едно стъпало преди директния монтаж във вода например.

Какви форми и цветове можем да срещнем

Овални и квадратни форми се срещат най-често, като приоритетно се поставят от първите. Нюансите на профила им се делят основно на бели и иноксови (видът на неръждаемата стомана). Достъпни са различни цветови решения, но поради слабото им търсене, не се държат на склад. Gaudi DS гарантира за добрия произход и чудесни качества на предлаганите продукти.

Избирайки нас, получавате още:

 • атрактивни ценови оферти;

 • екип от професионалисти за съвети и помощ при пазаруване и правилния избор;

 • възможност за безплатна консултация;

 • индивидуално съдействие за изготвяне на даден проект за ремонт;

 • гратисен период за изпробване и евентуално връщане на покупката и още много други.

Не се колебайте, а ако Ви предстои ремонт на санитарния кът, ние сме насреща! Очакваме Ви!

Популярни търсения: висящи, ЛЕД

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Цвят на стъклото
  Цвят на светлината
  Крушки
  Ниво на защита
  Размер на тяло
  Цокъл
  Покажи по-малкоПокажи повече
  Затвори филтрите