Adax Eco Basic конвектори за баня

Оценка 4.68 от 720 отзива

Характерното за конвекторните радиатори Адакс Еко е тяхната икономичност, безопасност и отличен съвременен дизайн. Благодарение на своя вграден термостат, те са икономически изгодни и в същото време безопасни, благодарение на своята IP24 влагозащита и нискотемпературен нагревател. Подходящи са за монтаж в банята и няма да Ви изгорят при докосване, поради почти студеният им преден лицев панел. В същото време, цените в Гауди ДС са поносими за всеки джоб, а гаранцията - най-дългата.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.68 от 720 отзива

Eco Basic е нова серия конвектори от Adax. Приятен дизайн, ниво на защита IP24 (подходящ за баня), надеждни, ефективни, икономични и с ниски добри цени на първоначално придобиване – това са отличителните черти на серията. Задачата пред нея не е лека – това е правоприемникът на серия Standard VP9 – 25годишен ветеран доказал се през годините, създал името Adax в България.

Какви са характеристиките на Eco Basic?

adax eco basic

 • Нискотемпературен нагревател – не изгаря прах
 • С електронен термостат KET (механичен KT има само за 400W и 600W)
 • IP 24 ниво на защита – подходящ за влажни помещения и бани
 • С вградени крачета в комплекта (но без планки за стена)
 • Височина на печката 330мм, с монтирани крачета 380мм общо
 • Функция против замръзване
 • Автоматична термозащита
 • Безопасен за деца поради ниската температура на лицевия панел
 • Кабел с щепсел

Защо да се спрем на тях, какви са техните предимства?

 • Надеждност и последни технологии

Серията разполага с абсолютно всичко  необходимо и най-добро от технолгиите при конвекторите – нискотемпертурен нагревател, елеткронен термостат, IP24 защита, страхотен дизайн и не на последното място ниска цена на придобиване. Управлението е елементарно – посредством ръкохватка за градусите.

 • Къде можем да я ползваме?

Реално печката е идеална за помещения, в които искаме да поддържаме една постоянна температура без да желаем допълнително програмиране. Работят тихо, прецизно (термостатът дава отклонение до 0.2 градуса), дизайнът е семпъл и приятен, имат ниска температура на тялото и са безопасни за деца и домашни любимци. Вървят в комплект с крачета, което ги прави преносими, ако желаете стенен монтаж трябва да се закупят допълнително планки.

Какви мощности има серията Eco Basic?

Предлаганите мощности на тази серия на Adax са най-основните - 400W, 600W, 800W, 1000w, 1400W и 2000W. Съответно могат да задоволят множество потребности на всеки потребител.

Защо да изберем от Gaudi DS?

Ние сме официален дистрибутор на Adax за България – дългогодишният ни опит, добри връзки с клиенти, с които заедно сме намирали точните решения. Ние не просто искаме да ви продадем печка, ние задоволяваме вашата потребност от топлина намирайки най-доброто за вашия случай – по този начин вие спестявате пари от бъдещи разгходи за електроенергия. 

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите