Конвектори серия clea

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Серия: Clea
Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 3.79 от 82 отзива
Оценка 3.79 от 82 отзива

Стъклени конвектори ADAX Clea

С наближаване на студените зимни месеци, темата за осигуряване на икономично отопление на дома става актуална и много хора започват да търсят варианти за това. С прогреса на високите технологии, разпростиращ се в почти всички браншове, се появиха така наречените конвекторни печки, които се характеризират с високо КПД и икономичност на електроенергия. Такива са и стъклените продукти на норвежката компания ADAX от серията CLEA.

Какво е специфично за серията?

  • Ексклузивния стъклен корпус

Закаленото стъкло и гладко, като огледало покритие, добавя вкус и елегантност във Вашия интериор. Тоест, тези прибори са за хората, които ги интересува не само добрия микроклимат в дома, но и съвременния интериор. Продуктите от серията се предлагат само в бяло стъкло оформление с ниска нагревателна повърхност, правещо ги подходящи и за отопление на детски стаи. Те също така не изсушават въздуха. Тези уреди са снабдени с електронен термостат, позволяващ прецизното настройване на стайната температура денем и нощем, постигайки до 20% икономия на електроенергия и голяма ефективност.

  • Управлението е с WiFi

Става посредством приложението на Adax за iOS или Android, позволява изключително детайлни и конкретни настройки с различни температурни режими, както и дистанционно управление например управлявате печките на вилата си. 

  • Елетронен термостат

Прецизно отчитане на температурата в помещението

Какви разновидности ще намерите в Gaudi DS?

При нас разновидностите са по отношение на мощностите (от 400W до 1200W), така и по отношение на височините. Налице са две височини Clea CH - 340mm и Clea CL - 222mm височина, имаме уреди с тесни, но издължени или къси но с високи корпуси. Всеки има правото да предпочете продукта, най-много подхождащ на интериора в дома му.

Предлаганите от нас прибори са оборудвани с WiFi термостати за по-добро регулиране на температурата и възможност за закупуването на допълнителни крачета.

Как да изберете?

Изглежда, че за да се избере такъв прибор е доста просто – да подберете модела, мощността и това е достатъчно за отоплението на цялата площ. Наистина, мощността – един от основните параметри, по който се различават битовите електрически конвекторни радиатори. Има обаче и някои не по-малко важни характеристики:

  • мястото на монтиране: на стената или пода;

  • тип на терморегулатора: механичен или електронен;

  • изпълнение на корпуса: размери и дебелина на стените;

  • тип на нагревателя;

  • безопасност;

  • допълнителни функции.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Защото ние гарантираме само качествени стоки на неустоимо ниски цени, изключителни условия за пазаруване и индивидуално отношение към клиента. Разполагаме с експерти, готови да направят консултация с вас по проблемите с обзавеждането на банята, извършвайки анализ на ситуацията и предлагайки ви готови решения.