Конвектори серия clea

Оценка 4.67 от 707 отзива

Конвекторните печки от серията Адакс Клеа се отличават не само със своята енергоефективност, но и с отличната си външност, благодарение на стъкленото покритие. Освен, че са изключително елегантни, те са оборудвани с нискотемпературни нагревателни елементи и широки корпуси за бързото достигане на зададената температурна стойност. За комфортния микроклимат и ниските сметки за ток се грижи и прецизния вграден термостат, а за да се възползвате от описаните предимствата, вижте офертите на Гауди ДС.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.67 от 707 отзива

Стъклени конвектори ADAX Clea

С наближаване на студените зимни месеци, темата за осигуряване на икономично отопление на дома става актуална и много хора започват да търсят варианти за това. С прогреса на високите технологии, разпростиращ се в почти всички браншове, се появиха така наречените конвекторни печки, които се характеризират с високо КПД и икономичност на електроенергия. Такива са и стъклените продукти на норвежката компания ADAX от серията CLEA.

Какво е специфично за серията?

  • Ексклузивния стъклен корпус

Закаленото стъкло и гладко, като огледало покритие, добавя вкус и елегантност във Вашия интериор. Тоест, тези прибори са за хората, които ги интересува не само добрия микроклимат в дома, но и съвременния интериор. Продуктите от серията се предлагат само в бяло стъкло оформление с ниска нагревателна повърхност, правещо ги подходящи и за отопление на детски стаи. Те също така не изсушават въздуха. Тези уреди са снабдени с електронен термостат, позволяващ прецизното настройване на стайната температура денем и нощем, постигайки до 20% икономия на електроенергия и голяма ефективност.

  • Управлението е с WiFi

Става посредством приложението на Adax за iOS или Android, позволява изключително детайлни и конкретни настройки с различни температурни режими, както и дистанционно управление например управлявате печките на вилата си. 

  • Елетронен термостат

Прецизно отчитане на температурата в помещението

Какви разновидности ще намерите в Gaudi DS?

При нас разновидностите са по отношение на мощностите (от 400W до 1200W), така и по отношение на височините. Налице са две височини Clea CH - 340mm и Clea CL - 222mm височина, имаме уреди с тесни, но издължени или къси но с високи корпуси. Всеки има правото да предпочете продукта, най-много подхождащ на интериора в дома му.

Предлаганите от нас прибори са оборудвани с WiFi термостати за по-добро регулиране на температурата и възможност за закупуването на допълнителни крачета.

Как да изберете?

Изглежда, че за да се избере такъв прибор е доста просто – да подберете модела, мощността и това е достатъчно за отоплението на цялата площ. Наистина, мощността – един от основните параметри, по който се различават битовите електрически конвекторни радиатори. Има обаче и някои не по-малко важни характеристики:

  • мястото на монтиране: на стената или пода;

  • тип на терморегулатора: механичен или електронен;

  • изпълнение на корпуса: размери и дебелина на стените;

  • тип на нагревателя;

  • безопасност;

  • допълнителни функции.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Защото ние гарантираме само качествени стоки на неустоимо ниски цени, изключителни условия за пазаруване и индивидуално отношение към клиента. Разполагаме с експерти, готови да направят консултация с вас по проблемите с обзавеждането на банята, извършвайки анализ на ситуацията и предлагайки ви готови решения.

Препоръчани продукти от каталога:

Име

Произход

Термостат

Серия

Цена

ADAX Clea CH 08 KWT 800W

Норвежки

WiFi

Clea

419 лв.

ADAX Clea CH 10 KWT 1000W

Норвежки

WiFi

Clea

429 лв.

ADAX Clea CH 12 KWT 1200W

Норвежки

WiFi

Clea

459 лв.

ADAX Clea CH 04 KWT 400W

Норвежки

WiFi

Clea

389 лв.

ADAX Clea CL 10 KWT 1000W

Норвежки

WiFi

Clea

449 лв.

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите