Конвектори с WiFi

Оценка 3.69 от 165 отзива
Оценка 3.69 от 165 отзива

Последните тенденции при отоплението са конвекторите с WiFi термостат. По същество, това засяга управлението на печката, следенето на температурата в помещението става по електронен път.

Какво представляват конвекторите с WiFi?

Това са отоплителни печки, като всички други на Adax, с голямото преимущество – дистанционно управление с телефон, таблет или друго мобилно устройство посредством локален WiFi (където се намира уреда). Можем да се намираме на място или на другия край на планетата, трябва просто да имаме интернет на мобилното си устройство или печката да ни е вързана към WiFi.

Adax слагат това управление на най-добрите си модели, а именно:

  • Това са уреди с електронен термостат
  • С издължен нагревателен елемент
  • С нискотемпературен лицев панел

Какви други качествени характеристики притежават печките с WiFi? 

  • Детекция на отворен прозорец (при рязка промяна на температурата в помещението, печката спира да грее).
  • Плавно увеличение на температурата - да речем искате от 10:00 часа да е 20 градуса в помещението, печката ще започне работа преди това, за да може точно в 10:00 да е 20 градуса.
  • Child Lock – прави се с цел да се заключи ръчното управление на уреда. Например малки  деца да си играят с печката и да променят настройките.

Как се управлява термостата чрез интернет?

  • Необходимо е да инсталираме специалното приложение Adax Wifi на мобилното си устройство. Това ни позволява пълен контрол върху печката – можем да обособим различни зони (дневна, кухня) и обекти (например дом и офис), както и да създадем изключително изключително специфични температурни режими. Можем да създадем спецификациите по дни, часове, минути.
  • Приложението елементарно за работа – за повече информация, моля вижте специалната  ни статия по темата. Как се управляват и настройват конвекторите с WiFi термостат? Статия по темата (кликнете върху линка).

Къде може да ги ползвате?

Абсолютно във всички помещения, снабдени са със IP24 ниво влаго и прахова защита, може да ги ползвате и в банята съответно.

Защо са за предпочитане? 

Пълния контрол и изключително лесното управление са в основата техния успех. Например ще ходим на вилата си – пускаме печките да загряват от предния ден. Или пък решаваме внезапно, че заминаваме и не искаме

Защо да вземете от Gaudi DS

При нас ще намерите всички модели с WiFi, ежегодно се правят промоции, в които можете да вземете вашата печка на по-ниска цена. Доставката на Adax Wifi е безплатна за печки на обща стойност над 299лв. и това е за цяла България!

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Термостати: WiFi
Произход
Цвят
Термостати
Серия
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече