Конвектори с WiFi

Оценка 4.68 от 711 отзива

В допълнение към характерната си за всички подобни модели стандартна функционалност, тези конвектори са с интернет управление, благодарение на вградения си WiFi контролер. Това означава, че Вие по всяко време и от всяко място чрез смартфона си ще можете да изключите или да включите уреда, да задавате поддържаната температура в помещението и още много други. Тоест Вие още сега чрез Гауди ДС можете да придобиете напълно тих, икономичен, безопасен и с интелигентно управление отоплителен електроуред.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.68 от 711 отзива

Последните тенденции при отоплението са конвекторите с WiFi термостат. По същество, това засяга управлението на печката, следенето на температурата в помещението става по електронен път.

Какво представляват конвекторите с WiFi?

Това са отоплителни печки, като всички други на Adax, с голямото преимущество – дистанционно управление с телефон, таблет или друго мобилно устройство посредством локална безжична мрежа (където се намира уреда). Можем да се намираме на място или на другия край на планетата, трябва просто да имаме интернет на мобилното си устройство или печката да ни е вързана към домашната Wireless безжична мрежа

Adax слагат това управление на най-добрите си модели, а именно:

  • Това са уреди с електронен термостат;

  • С издължен нагревателен елемент;

  • С нискотемпературен лицев панел.

Какви други качествени характеристики притежават печките с WiFi?

  • Детекция на отворен прозорец (при рязка промяна на температурата в помещението, печката спира да грее);

  • Плавно увеличение на температурата - да речем искате от 10:00 часа да е 20 градуса в помещението, печката ще започне работа преди това, за да може точно в 10:00 да е 20 градуса;

  • Child Lock – прави се с цел да се заключи ръчното управление на уреда. Например малки деца да си играят с печката и да променят настройките.

Как се управлява термостата чрез интернет?

  • Необходимо е да инсталираме специалното приложение Adax Wifi на мобилното си устройство. Това ни позволява пълен контрол върху печката – можем да обособим различни зони (дневна, кухня) и обекти (например дом и офис), както и да създадем изключително изключително специфични температурни режими. Можем да създадем спецификациите по дни, часове, минути;

  • Приложението елементарно за работа – за повече информация, моля вижте специалната ни статия по темата. Как се управляват и настройват конвекторите с Wi-Fi термостат? Статия по темата (кликнете върху линка).

Къде може да ги ползвате?

Абсолютно във всички помещения, снабдени са със IP24 ниво влаго и прахова защита, може да ги ползвате и в банята съответно.

Защо са за предпочитане?

Пълния контрол и изключително лесното управление са в основата техния успех. Например ще ходим на вилата си – пускаме печките да загряват от предния ден. Или пък решаваме внезапно, че заминаваме и не искаме.

Защо да вземете от Gaudi DS?

При нас ще намерите всички модели с WiFi, ежегодно се правят промоции, в които можете да вземете вашата печка на по-ниска цена. Доставката на Adax Wifi е безплатна за печки на обща стойност над 399лв. и това е за цяла България!

Препоръчани продукти от каталога:

Име

Произход

Термостат

Серия

ADAX NEO WIFI NL 08 KWT 800W

Норвежки

WiFi

Neo WiFi

ADAX Clea CH 06 KWT 600W

Норвежки

WiFi

Clea

ADAX NEO WiFi NH 06 KWT 600W

Норвежки

WiFi

Neo WiFi

ADAX Clea CL 10 KWT 1000W

Норвежки

WiFi

Clea

ADAX Clea CH 08 KWT 800W

Норвежки

WiFi

Clea

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите