Български плочки за баня

Филтри

В много отношения, българското и родното е най-предпочитано, а това напълно важи и за плочките за баня. Тук в България са функционирали и продължават все още да работят няколко големи завода, произвеждащи качествени продукти за местния и международния пазар. Нека разгледаме предимствата им.

Предимства на българските плочки за баня

Дълги години без конкуренция в сферата беше заводът Kai, предимството на който са достъпните цени и умерената пригодност на произвежданите продукти. Компанията оперираше и на международните пазари, изнасяйки по-качествената си продукция “на вън”, а останалата се предлагаше тук в страната.

Все пак дойде времето и да се появи достоен конкурент в лицето на испанската компания Keros, чийто завод се помещава край гр. Русе. Благодарение на сериозната инвестиция в подходящото оборудване, производителят успя да постигне завидно високо ниво на качеството на произвежданите от него фаянсови плочки за баня, съобразено с новите стандарти в сферата. Може дори към момента да се каже, че стоките на този производител са най-добрата алтернатива у нас.

Разбира се не бива да забравяме и останалите няколко големи производителя, като Ceramix например, помещаващи се край село Равно поле в близост до София. Акцентът в стоките им е по скоро върху декорацията и разнообразието от текстури и цветови решения.

Защо да изберем Gaudi DS

Защото ние също подкрепяме българското производство и при нас можете да намерите родни продукти на изключително атрактивни цени. В случай, че Ви предстои проектиране или ремонт, при нас ще откриете всичко необходимо за създаването на едно пълнофункционално и съвременно санитарно помещение с качествено обзавеждане.

Ние също така Ви осигуряваме:

  • многообразие от различно санитарно оборудване на най-добрите в страната цени;

  • удобна уеб-платформа, оптимизирана за малките екрани на съвременните мобилни устройства;

  • винаги нови и актуални ценови предложения;

  • индивидуално отношение от страна на нашите експерти в областта, които с радост ще обсъдят с вас проектът Ви и ще предложат най-оптималните решения;

  • имаме дори и екипи, на които да възложите съставянето на 3D проект и реализацията му;

  • възможност да изпробвате покупката си и при нужда да я върнете или смените с друга;

  • система за бързи поръчки без регистрации и даването на лична информация.

Всичко това и още куп положителни изненади Ви очакват само ако посетите и пазарувате от онлайн магазина Gaudi DS! Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Размер
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Видове
Цвят
Изчисти филтрите