Горни шкафове за баня

Оценка 4.70 от 297 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 297 отзива

Чудите се какво да сложите над мивката – хем да може да се огледате, а и нещо полезно да си приберете, тук наред са горните шкафове за баня. Разнообразието им е голямо както по отношение на функционалността им, така и чисто визуално. Тук може да намерите разнообразие от размери – по отношение на широчината и по-малко разнообразие спрямо височината им.

Какви са ползите от него?

Прибирате на лесно достъпно и удобно място всички вещи свързани с личната хигиена ( четки за зъби и самобръсначки в специални вградени държачи от вътрешната страна, както и разбира се  лосиони, пяна за бръснене и т.н. ). Не заемат място, нито пречат – почти всички налични модели са дълбочина към стената от около 15см, т.е. няма да нарушат по никакъв начин удобството Ви. Повечето изглеждат добре и засилват дават завършен вид на помещението.

Какви видове има спрямо осветлението?

  • Без никакво; Горни шкафове за баня с осветление – вградено в козирката, излизаща една идея напред ( най-често Led ленти ); 

  • Вградени луминисцентни тела; 

  • Спот светлини ( лампи монтирани централно или в някой от ъглите ); 

  • Лунички монтирани отново в козирката на шкафа. Кои основни видове можем да различим спрямо устройството? Изцяло открити модели, снабдени само с полици; 

  • Комбинация между колона ( една или две ) и огледало, разположени в ляво, дясно или пък централно; 

  • Когато вратички покриват напълно всичко; 

  • Комбинация – например полица за бърз достъп на някои по-често използвани неща и друга, изцяло затворена част.

Що е за дизайн и модел да изберете?

Заоблените ръбове с различен радиус, частични матирания на стъклото, различен брой полици, козирки, както и фрезовани отделни елементи са само част от възможностите. Има варианти за всеки вкус и нужди. Практичен съвет, който можем да Ви дадем е да съобразите широчината му да е адекватна на поставената долна част или мивка (т.е. да бъдат еднакви). Не забравяйте, че трябва да осигурите и ток, в случай на избор на модел с осветление.

Какви са предимствата на горните шкафове за баня и защо са ви необходими?

Тези мебели представляват отлично попълнение към обзавеждането във вашата баня. Това се дължи на множеството предимства, които горните шкафове предоставят:

  • оптимизират пространството – когато разполагате с по-малко помещение, всеки сантиметър е от значение. Повечето хора се фокусират само върху хоризонталното разположение, но забравят, че могат да оползотворят и вертикалното такова. Отличен начин да си обособите допълнително място за съхранение на вещи, като кърпи и принадлежности, без да заемате много място, е чрез поставянето на такъв модул;

  • изобилие от варианти – независимо дали търсите пластмасови, МДФ изработки или други, с огледало или без, с осветление или без, евтини или по-скъпи – ще откриете подходящия модел, защото предлагаме голяма гама от възможности. Изберете според разположението, вътрешното разпределение, характеристиките, размерите и цветовете;

  • вписват се отлично във всеки интериор – горните шкафове за баня ще се паснат на интериора на дома ви безпроблемно. Това е така, защото сме подбрали модели в универсални, актуални и лесни за комбиниране цветове и дизайни.

Доверете се на високото качество, евтините цени и модерните интериорни решения, които сме заложили във всеки един горен шкаф за баня, представен в онлайн магазин Gaudi DS.

Как да се ориентирате и защо да се доверите на Gaudi DS?

Дали да изберете голям горен шкаф за баня с огледало или пък модел снабден само с полици е въпрос отнасящ се до специфичните Ви нужди. Може да разчитате на 100% подкрепа от страна на нашия екип както по отношение на полезен съвет, така и относно качеството на предложените от нас продукти – използваните суровини, лакове и стъкла са висококачествени, всичките модели са с гаранция от производител.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Произход
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Изчисти филтрите