Вентилатори за баня cata

Оценка 4.70 от 232 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 232 отзива

Вентилаторите за баня са предпочитано средство за отвеждането на миризмите и водната пара от помещението в околната среда, посредством вентилационен отвор. Продуктите на испанския бранд Cata не правят изключение и за своята 60 годишна история, производителя успя да открие и задържи армия от верни фенове. Но къде се крие тайната в привидно простата конструкция? Какви са разновидностите, които се предлагат, ще разберем сега.

Какви са предимствата на вентилатори за баня Cata

Характерната особеност на тези уреди е тяхната издръжливост и дълготрайност, благодарение на използваните в тях висококачествени материали. Те още се отличават сред конкурентите, чрез стилния си и добре в писващ се в интериора на съвременните бани дизайн. Още повече, че конструкцията и ефективността са съобразени със съвременните изисквания към вентилационната система и начина на употреба на санитарния кът.

Някои типове решения дори са оборудвани със специална система, не позволяваща проникване на студен въздух вътре в помещението, посредством вентилационния отвор. Между другото, тук е мястото да споменем, че в своите фабрики, разработчикът произвежда всеки един от елементите на предлаганите от него продукти, с което той гарантира най-високото им качество.

Какви видове има

Вентилаторите Cata се отличават по своя дизайн, диаметър и някои функционални особености. Съществуват по-обикновени варианти с решетка, зад която се намира перката и тя когато работи издърпва въздуха и го изкарва навън. Съществуват обаче и по-технологични решения, с вградени в тях различни сензори за влажност, включващи устройството автоматично, когато влагата превиши определена граница.

Това е много удобно и не Ви ангажира с включването на продукта, а това пести и ток, защото той не работи когато няма нужда. Предлагат се и много безшумни решения, а други са оборудвани със специален панел, не позволяващ навлизането на въздушен поток от вън на вътре.

В различните случаи съществуват квадратни или кръгли форми, отличаващи се по диаметър, зависещ от кубатурата на помещението. Дизайнът им е толкова красив, че се вписва перфектно в съвременния интериор и не може по никакъв начин да се каже, é това е уред за отвеждане на въздуха.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото сме специализирани в продажбата само на висококачествено санитарно оборудване на най-добрите цени! Избирайки онлайн магазина Gaudi DS, получавате:

  • най-бързите доставки до всяка точка на страната;

  • винаги голямо разнообразие за прецизен избор;

  • само най-високото качество от специализираните брандове;

  • изключително гъвкаво и професионално обслужване;

  • лесна навигация из високотехнологичния ни уеб-базиран електронен магазин;

  • тестов период за изпробване на новата покупка;

  • безплатна доставка ако пазарувате за над 399 лв;

  • тест и преглед преди плащане.

Изберете най-доброто, като се доверите на Gaudi DS! Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Произход
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Размер на присъединяване
Захранване
Изчисти филтрите