Вентилатори за баня с датчик за влага

Оценка 4.70 от 235 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 235 отзива

Движението на въздуха в банята е важно, за да няма натрупване на влага. Вентилаторът с датчик е отличното решение за предотвратяването на този проблем. При наличие, той ще се включи автоматично и ще възпрепятства застояли миризми, плесен и мухъл. Може да се настройва индивидуално, спрямо специфичните нужди. 

В нашия онлайн магазин разполагаме с различни модели вентилатори с датчик, които може да разгледате в каталога ни.

Какви видове вентилатори с датчик предлагаме в Gaudi DS?

Продуктите с датчик за влага, които ще намерите в сайта, разполагат с електронен дисплей, с индикация за температурата и влажността в помещението. Филтрирани са по следните специфики:

  • производител – предлагаме артикули от доказалите се по качество марки, като Cata;

  • цвят – цветовият диапазон, включва бял, сив и черен;

  • размер на присъединяване – имаме предложения за свързване от ф100 мм и от ф120 мм.

Всички артикули са с ниско ниво на шум и ниска консумация на енергия. Разграничават се според максималния дебит, като може да работят на различни скорости. Стъкленият панел е подходящ за разположение в баня и тоалетна, като има възможност да се сваля и почиства много лесно. 

Предложенията ни са с висока водоустойчивост и се предоставят с гаранция от 2 години. За повече информация относно предлаганите от нас продукти, разгледайте сайта ни.

Защо да ни се доверите? 

При нас ще намерите различни по вид безшумни вентилатори за баня на конкурентни цени. Артикулите в сайта ни са евтини, но се характеризират с високо качество, тъй като работим само с доказали се производители на пазара. 

Стремим се да се изградим като още по-добри специалисти, особено когато виждаме, че клиентите са доволни. Допитайте се до екипа ни за професионално мнение при избор на вентилатори с датчик, за да вземете най-доброто решение за вашия дом.

Филтри

Производител
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Размер на присъединяване
Изчисти филтрите