Стенни ъглови мивки за баня и умивалници

Оценка 4.70 от 104 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 104 отзива

Стенните ъглови мивки за баня и умивалници са създадени да предоставят практично и естетично решение за всяка баня. Те са идеални за малки и тесни пространства, където оптимизацията на площта е от ключово значение. В онлайн магазин Gaudi DS ще намерите разнообразие от стилове и дизайни, които съчетават функционалност и елегантност.

Интелигентен дизайн за максимална ефективност

Ъгловите мивки предлагат интелигентно решение за малки бани, като използват ефективно иначе неизползваемите ъгли. Това осигурява повече свободно пространство в средата на банята, което подобрява комфорта и удобството при използване. Стенният монтаж пък осигурява допълнителна стабилност и лесен достъп за почистване.

Разнообразие от модели за всеки вкус

В Gaudi DS предлагаме богата селекция от стенни ъглови мивки, изработени от:

  • висококачествен фаянс;
  • керамика;
  • варовик и др. 

Нашите мивки се отличават с издръжливост и елегантен външен вид. Независимо дали предпочитате съвременен минимализъм или класически дизайн, ще намерите точния модел, който най-добре отговаря на вашите нужди и стил.

Може да избирате между:

  • различни форми – квадратни, кръгли, правоъгълни;
  • размери – от 20 см до над 100 см;

Лесна инсталация и поддръжка

Стенните ъглови мивки са проектирани за лесен монтаж, което ги прави удобни както за професионални инсталатори, така и за ентусиасти. В допълнение, те изискват минимална поддръжка, като висококачествените материали предотвратяват натрупването на замърсявания и улесняват почистването.

Защо да изберете стенни ъглови мивки от Gaudi DS?

Изборът на мивка от онлайн магазин Gaudi DS ви гарантира, че ще получите продукт с високо качество на евтини цени. В допълнение, редовните ни промоции предоставят отлични възможности за икономия, без компромис с качеството. Всички наши продукти идват с гаранция, която осигурява дълготрайност и надеждност.

Стенните ъглови мивки за баня и умивалници от онлайн магазин Gaudi DS са идеалното решение за всеки, който търси качество, стил и функционалност на евтини цени. Разгледайте нашите предложения и се възползвайте от нашите специални промоции, за да направите вашата баня по-удобна и красива. Не пропускайте възможността да превърнете банята си в място на комфорт и стил с нашите висококачествени стенни мивки.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Ширина (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Отвори за смесител
Покажи по-малкоПокажи повече
Полупробити отвори за смесител
Изчисти филтрите