Моноблокове vidima

Оценка 4.69 от 233 отзива
Филтри
Оценка 4.69 от 233 отзива

Моноблок тоалетните чинии са предпочитан избор в съвременната баня вече от десетилетия и по специално решенията на марката Vidima. На какво се дължи това и каква е ползата от употребата им ще научим в настоящия ни материал.

Кога се ползва моноблок

Тези решения се наложиха на пазара на санитарното оборудване поради своята достъпност, естетичност и функционалност. Те просто се предлагат в комплект, което ги прави красиви, здрави и по-функционални от обичайните отделно подбрани и сглобени аналози. Единните блок системи са по-функционални, защото отделните компоненти са изработени един за друг и те функционират в синхрон, без да дават дефекти, като течове например.

Другото, което говори в полза на единния блок е, че казанчето за водата и тоалетната чиния вървят заедно ръка за ръка и при тях липсва свързващата между двата компонента линия, присъща пък за обикновените решения. Отделно, този продукт е лесен за монтаж. Тук не монтирате компонентите поотделно, а заедно, фиксирайки цялата система на пода, с което процеса приключва. С оглед на по-горе казаното, вероятно успяхме да отговорим и на въпроса кога се ползва.

Защо да избера моноблок Vidima

Защото продуктите на българския бранд са изработени от най-висококачествен санитарен фосфор, характеризиращ се с минимално ниво на водопоглъщаемост. А необичайно гладкото емайлирано покритие възпрепятства разтичането на водата по повърхността, предпазвайки продукта от появата на петна и замърсявания.

Конструктивните особености на тези решения са на най-високо ниво, съобразено с европейските стандарти за хоризонтално и вертикално пускане на водата. Седалката е изработена от хигиеничен и издръжлив дюрапласт с допълнителен микролифт за по-голям комфорт при употреба.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото предлагаме най-висококачествено санитарно оборудване на достъпни цени и с гаранция от производителя. Само при нас ще получите следните предимства:

  • голямо разнообразие от размери и модели за най-добър избор;

  • бързо и гъвкаво професионално обслужване;

  • кратки доставки из цялата страна;

  • професионален екип за консултации и съвети относно правилния избор;

  • бързо пазаруване без регистрации, дори и чрез мобилни устройство, като таблети и смартфони;

  • само най-добрите стоки;

  • експериментален период за тестове на покупката и възможност за връщане или подмяна при нужда;

  • безплатна доставка при поръчване на стоки на стойност над 399 лв.

Всичко това и още много положителни емоции и впечатления Ви очакват, само ако изберете онлайн магазина Gaudi DS! Заповядайте, очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Видове
Цвят
Изчисти филтрите