Гранитогрес за коридор

за страница
Филтри

Гранитогрес за коридора

При ремонт в коридора си струва да се отдаде предпочитание на гранитогреса в качеството на  облицовъчен материал. Той изглежда добре, издържа на високи натоварвания и е лесен за поддръжка в чисто състояние, което е от полза за общата хигиена в дома. По-долу ще разгледаме защо този тип продукт е идеалното решение за използване в коридора, какво го прави по-добър от ламината и от къде можем да си го купим.

Гранитогресът - идеалното решение за коридора

Подът в съответната зона от дома непрекъснато е под въздействието на товари, а материалът има редица неоспорими предимства, доказали се многократно при постоянната му експлоатация. Благодарение на съвременните технологии и изпитани технически решения при производството, този тип плочки доста ефективно се противопоставят на различните механични излагания.

Те притежават отлична водо и влаго устойчивост и издържат на продължителни третирания с различни почистващи препарати, без опасения за повреди на покритието. Нанесените върху материала шарки са релефни, а не само повърхностни, което ще запази страхотния им външен вид, дори и след много години на употреба.

Другата причина, правеща продукта идеален за подова настилка пред останалите е че през преходната зона на дома често например се вкарват различни нови покупки, като секции, хладилници, перални, което е допълнително изпитание за подовото покритие и още една причина то да има висока износоустойчивост.

Защо е по-добър от ламината

Към момента, производителите предлагат на клиентите си широки възможности за избор на настилки, отличаващи се по цвят, рисунки, текстури. Гранитогреса за под е по-удачния и целесъобразен вариант от паркета, ламината или обичайните плочки, поради характерните натоварени условия на помещението. Това покритие е по уместното и елегантно решение, тъй като първоначалният му външен вид може да се съхрани в продължение на много години. А към преимуществата може да се добави още и:

  • високата степен на износване;

  • влагонепроницаемост;

  • лекота за измиване;

  • екологичност;

  • здравина.

Защо да изберем Gaudi-ds

Интернет-магазинът Gaudi-ds вече много години е с широко присъствие на пазара на санитарното оборудване, предлагайки само качествени и доказали се във времето продукти на неустоими цени. Това всъщност поддържа ритейлъра успешен и до днес. Вече имаме изградена армия от лоялни клиенти, продължаващи да ни се доверяват, когато става дума за домашен ремонт, така че присъедини се и ти, като се свържеш с нас. Професионалните ни консултанти ще ти обърнат специално внимание и ще окажат съдействие при правилния избор за конкретния случай, така че очакваме те!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръб на плочата
Качество
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите