Гланциран гранитогрес

Филтри

Гланциран гранитогрес

В търсене на практичен и стилен материал за декорация на пода, си струва да помислите за вариант да положите гланциран гранитогрес, адаптиран към значителни натоварвания. Първоначално той е използван основно за довършителни работи на фасади на сгради и търговски помещения. В последствие обаче, оперативните ползи и широката цветова гама направиха този продукт популярен сред собствениците на частни домове, апартаменти и вили. В поредната ни статия ще разберем за плюсовете, за какви помещения е подходящ и от къде да си го купим качествен и на достъпни цени.

Какви са плюсовете на гланцирания гранитогрес

Материалът се отличава на първо място със своята декоративност. Използването му в интериора е винаги гаранция, че площта ще изглежда ефектно! Този тип покритие е отлична база за създаването на класически настилки в арт-деко стил, хай-тек и т.н. Блясъкът органично се съчетава с естественото дърво, текстила, метала и ясно подчертава дизайнерската идея.

При допълнителните придимиства може да се добави способността му визуално да разширява пространството, създавайки ефект на рекурсия. Освен това, използването му е актуално, както за големи, така и за по-малки и тесни пространства. Отличава се с невероятна лекота на обслужване - не се нуждае от специална обработка и лъскавата повърхност е много лесна за почистване.

Основните предимства са:

  • Висока якост;

  • Устойчивост на износване дори и при продължителни третирания с агресивни почистващи препарати;

  • Прекрасни естетически характеристики;

  • Широк обхват от размери - от 60х60 мм до 600x600 мм;

  • Влагоустойчивост - покритието може да се използва дори и в банята, сауната или в басейна;

  • Устойчив към оставане на петна;

  • Достъпност.

За какви помещения е подходящ

Гланцираният гранитогрес има способността да прави повърхността отразяваща, което позволява визуално да придава обем на обекта, създаващ илюзията за разширено пространство. Той по-често се използва за вътрешна облицовка на къщи и в банята.

Този тип плочки е подходящ за пода в кухнята, в трапезарията или коридора. Високотехническите свойства и дълбочина на шарката правят подовите настилки издръжливи на експлоатационните условия в тези зони и по-специално при различните температурни промени, към образувания на замърсявания и честата посещаемост.

Защо да изберете Gaudi-ds

Интернет магазин Gaudi-ds може да ви предложи широка гама от подови и стенни настилки на атрактивни цени с големи разнообразия от цветови решения. Също така предлагаме условия за безплатна доставка, преференциални ценови предложения и професионално обслужване с кратки срокове за доставка. Така, че свържете се с нас още сега!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръб на плочата
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите