Монтаж/демонтаж на душ кабини

Наличието на затворено вътрешно пространство в банята, безспорно прави помещението чувствително по-сухо, както и ясно дефинира място за къпане. Тъй като е специфично оборудване, не може да се сложи просто ей така, важно e монтажа на душ кабината да е качествено извършен. Gaudi DS има богат история и опит, нашите професионалисти са на Ваше разположение, за да свършат работата.

Често налице е и обратната ситуация – демонтаж на душ кабина. Причините са най-често счупване на стъкло или пък смяна концепцията – например от овален вариант към правоъгълен или пък нещо друго. Проблем, който се среща при тази ситуация е заличаването на дупките от старото оборудване – често клиенти търсят специално профили, които да паснат на мястото на старите (защото не искат да дупчат плочките си отново).

Какви са видовете случаи?

  • Модел с поддушово корито;
  • Със специфичен праг;
  • Без – директно лягайки на стъклото или върху съществуващия алуминиев профил.

Как обикновено се случват нещата?

  • Ако е налице корито – започва се с неговото поставяне, нивелация и правилно заустване към съществуващия канал;
  • Перфектното нивелиране е от ключово значение – важно е за правилното функциониране. От това зависи дали ще се отварят/плъзгат безпроблемно нейните врати;
  • Осигуряването на идеална хидроизолация – след приключването на целия процес, се проверява всичко за наличие на някакви течове – все пак това е идеята, изначално.

Защо е важно да се доверим на професионалисти?

Съобразяването на всички моменти, както и качественото и добро изпълнение са ключови за добрата последваща експлоатация, затова не се колебайте да ги потърсите. Имайте в предвид, че например стъклата (закалени) са така направени, че при счупване да стават на сол, за да не Ви наранят – по тази причина е лесно да се счупят при неправилно монтиране. Цената, която ще заплатите в последствие ще надвиши многократно спестените средства.

Защо да се доверите на Gaudi DS?                                   

Екипът ни е с дългогодишен опит, видели сме всякакви случай и ситуации. Използваме само изключително качествени спомагателни материали – дюбели, силикони, други крепежи. Тук стои и въпроса с цената на монтаж на душ кабина – уважаваме труда си, стойността на вложените материали също е от значение, както и перфектното изпълнение.  Услугата ни е с гаранция, като с готовност отстраняваме всякакви нередности (въпреки че такива отсъстват), не се колебайте да ни се доверите. Обадете се на 02 860 1599, потърсете ни на мейла или пък директно в магазина.