Монтаж на мебели за баня

Освен всички други довършителни работи по мокрото помещение, монтажът на мебели за баня също е специфична дейност. Наглед елементарна дейност, но при едно неправилно закрепване е възможно например да не се движат добре чекмеджетата ни, да подлизва вода или пък направо да се мокри вътрешната част на шкафчето. Gaudi DS е наясно с всички съпътстващи особености на тази дейност.

Какви са видовете случаи, които ще срещнем?

  • Сглобяване на мебел за баня и последващо закрепване (когато например имаме плот от камък, със залепена мивка и отделно оборудване);
  • Поставяне само на горна долна/част с последващо свързване към ВиК системата (например на батерията на мивката) и електропреносната мрежа (горната част е с осветление);
  • Отделни модули (колони (ниски, високи), полици, вградени елементи).

Как протича обикновено тази дейност?

  • Закрепване и нивелация на оборудването;
  • Уплътняване на всички отвори;
  • Поставяне/свързване на придружаващи аксесоари (сифони, смесители, лампи);
  • Проверка за правилно функциониране (отсъствие на течове, плавно отваряне на вратички и чекмеджета, безпроблемно оттичане и т.н.).

Какви са рисковете, предприемайки нещо на своя глава и защо да се доверите на професионалисти?

Най-често срещаните проблеми свързани с лошо изпълнение са лошата нивелация, слаби уплътнения и калпав крепеж. Рисковете от тези често срещани проблеми са неправилното функциониране на вратички, чекмеджета (особено, ако са с плавно затваряне), поява на течове, възможност за откъртване от стената. В крайна сметка, често обзавеждането е твърде скъпо, за да рискувате неговата цялост и да го компроментирате, затова си има специалисти. Не се колебайте да отделите средства за тази дейност, предвид сериозните цени на оборудването.

Защо да се доверите на нас?       

Gaudi DS работи от дълги години с доказани професионалисти, които вършат изключително прецизно своята работа. Нашите цени за монтаж на мебели за баня са съобразени с вида на оборудването (неговата големина, спецификация (например наличие на камък, два смесителя и т.н.). Използваните от нас материали са от изключително качество (дюбели, силикони и други крепежи), както и хората ни са много добре подготвени. С нас ще спестите пари, от точно извършената услуга и безпроблемно функциониране. Не се колебайте, а ни потърсете и поискайте цена за поставяне/сглобяване на Вашите шкафове за баня.