Прекарване на ВиК

Наред с останалите услуги с изгодните оферти и добър сервиз,  ние от Gaudi DS се стараем да предложим на своите клиенти оптимално решение за всеки един техен проблем, касаещ банята – в това число е и прекарването на ВиК. Тъй като това е изключително богато понятие – бързаме да поясним, че става въпрос само за дейности касаещи локални случаи (баня, тоалетна, кухня). Нямаме капацитета за сложни многоетажни инсталации (тук трябва специфично инженерно образование и т.н.), но вършим перфектна работа за вашите домашни ремонти!

Защо избирането на изпълнител/майстор на тези услуги е важно?

Имайте в предвид, че все пак доброто изпълнение на тази задача е своеобразна основа за всичко останало. Все пак от тук насетне, цялото оборудване – батерии, мивки, вани, кабини е тясно свързано с тази система. Доброто снабдяване с вода, както и последващото оттичане е неразривна част от функционирането на почти всяко оборудване в банята. Евентуалните проблеми са съществени – наличие на теч е най-видното. Изключително досадни могат да се явят проблеми като недостатъчно налягане/отвеждане. Представете си само, че имате голяма душ пита, която едва капе, защото няма налягане или пък ситуацията с наводняване на банята, поради недостатъчен дебит на сифона?

Какви са важните моменти при прекарването на водната инсталация?

  • От ключово значение е да се вземе в  предвид необходимото налягане, което ни е необходимо;
  • Направа на съответното отводняване – изключително важно е да има адекватен дебит, в противен случай ще се наводните;
  • Добър план и познаване на всички елементи, за да няма неприятни изненади. Например, често специфично оборудване при изпускане на отпадните течности да предизвиква вакуум и по този начин да засмуква водата от водния затвор на сифона Ви например. В този случай, това ще предизвика неприятни миризми, но и тук има решение и при избор на правилното оборудване проблеми няма да има.

Какви цени имат различните ВиК услуги?

Поради широкия си спектър и специфични условия би било подвеждащо от наша страна да дадем някакви твърди цени – в редица случаи, може да бъде много по-евтино, както и обратното. Ето някои различни видове дейности, които предлагаме:

  • Монтаж на смесителни батерии, чинии и капаци за тоалетна, сифони, перални, бойлери, хидромасажни панели;
  • Смяна на тръби, водомери, спирателни кранове, щрангове.

Защо да изберете Gaudi DS?                     

Материалите, с които работим ние са от най-високо качество, запознати сме с последните технологии и иновации. Gaudi DS работи с квалифицирани майстори за изграждане на ВиК инсталация, цените им са съобразени със сложността на оборудването. Имайте в предвид, че използваните от нас решения и материали са с гарантиран произход, което в последствие дава отражение върху цялостното функциониране на системата. Свържете се с нас на 02 860 1599, на другите телефони, на мейла или пък заповядайте в магазина.