Облицовъчни плочи за стена

Оценка 4.71 от 65 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 65 отзива

Ако преди години предложенията за облицовъчни плочи се свеждаха само до определени стандартни декорации, то сега разнообразието доста се е разширило и вече се предлагат модели с имитация на камък, дърво и различни ефекти. Но какво всъщност представляват тези строителни изделия и кога са подходящи за употреба ще разберем сега.

Какво представляват облицовъчните плочи за стена

Това е декоративната част, финализираща изграждането и оформлението на дадена стена. Подобни изделия не се влияят от модата и времето и винаги са били актуални, особено със съвременните и разнообразни всевъзможни декорации. Изработени са от керамика и са огнеопорни и много хигиенични, бързо почистващи се.

Те се отличават със своята здравина, дълготрайност и устойчивост към различни агресивни странични въздействия и при нужната поддръжка запазват красивата си външност дълго време. Лесно се полагат върху дадена повърхност и за кратко време с не големи вложения можете да преобразите голяма част от помещението.

Кога са подходящи

Облицовъчните плочки се отличават по своите размери, цветове, декорация и дебелина. Намират приложение както за външни, така и за вътрешни повърхности. Без значение дали става дума за облепването на стените в кухнята, банята, коридора или друго помещение, тези покрития са повече от подходящи за подобни изпълнения. Могат да се използват дори и за довършителни работи при басейни, камини, фасади и подобни съоръжения.

Това е отлична алтернатива на тапетите и многото други предложения за финално стенно покритие. Единственото условие е основата да е бетон или равно да е измазана за по-надеждното полагане и най-добър краен резултат.  Доста често са предпочитани за оформление на цокъла, именно защото са устойчиви на умерени удари и надрасквания. Понякога дори се използват за цялостно финално покритие.

Какви са предимствата на декоративната ни облицовка?

Моделите в сайта ни са подходящи както за вътрешни помещения, така и на открито, в резултат на което се открояват облицовъчни плочки за външна стена, както и такива за вътрешна стена. По този начин може да декорирате всяка стая в дома си или да придадете изцяло нов облик на екстериора.

Плочките за стени разполагат с множество предимства. Декоративната им функция ще ви даде възможност на евтини цени да създадете променена, модерна и луксозна обстановка навсякъде.

Облицовъчните артикули в сайта ни са устойчиви, солидни, здрави, издръжливи във времето и подходящи за условия на открито и закрито. Те ще запазят облика и функционалността си дори при много ниски или високи температури и се характеризират с отлична абразивоустойчивост.

Плочките в онлайн магазина ни са лесни за поддръжка и почистване, което е още едно тяхно предимство, а мотивите, които изобразяват са стилни и актуални.

Какви видове декоративни плочки предлагаме в каталога?

При нас ще намерите отлична облицовка за всяка външна стена и стая в дома си. Моделите, подлежащи на стенен монтаж, се различават по следните особености:

 • производител – работим с марки, като Golden Tile, KeramoRosso, Keros, Stegu, Yurtbay Seramic и други, доказали се в бранша;
 • произход – имаме артикули с испански, полски, молдовски, турски и украински произход;
 • размер – разполагаме с богат асортимент от малки и големи плочки за стена с декоративни елементи, като диапазонът на размерите варира от 6x25 см до 40x60 см;
 • повърхност – може да бъде матирана и релефна;
 • тип – имаме разнообразна гама от плочки за стена имитация на камък;
 • приложение – ще намерите модели за стена в хол, за външна фасада, за кухня, за коридор и други;
 • дизайн – повечето от декоративните облицовки са с дървени мотиви, като има и такива, които представляват имитация на тухли и други, познати още като тухлички. Цветовете са неутрални, като преобладават тези в кафявата гама. Те са известни като лесни за съчетание и разполагат с универсалност. Изглеждат еднакво добре във всяко помещение. Сивите нюанси също са популярни, особено за декориране на външна фасада.

Всички артикули са първокачествени, с отличен дизайн и дълъг експлоатационен срок. Разгледайте подробните описания към всяко предложение, подкрепени с актуален и реален снимков материал, за да изберете най-подходящата възможност. Декоративните елементи често подлежат на атрактивни промоционални оферти, които ще ви дадат възможност да ги закупите на още по-изгодни цени.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото с нас винаги качеството е сто процентово, без капка компромиси в тази посока. Ние работим само с първокласни доставчици и винаги следим за наличие на дефекти, преглеждайки внимателно всеки продукт. Още повече, че водим сериозни преговори с партньорите си за да можем да предложим възможно най-изгодните цени на пазара и те напълно да съответстват на качеството.

Само при нас получавате следните изгодни условия:

 • първокласни стоки на хит цени;

 • експерти за безплатна потребителска консултация относно предлаганите стоки, правилният им избор и процеса на пазаруване;

 • напълно иновативна и съвременна уеб-платформа за максимално лесно пазаруване, дори и когато сте в движение посредством мобилните си устройства, като смартфон или таблет;

 • безплатна доставка при покупки над 399 лв, без значение къде се намират в страната;

 • гратисен период за изпробване и връщане или подмяна на закупения продукт.

Заповядайте при нас и направете най-добрия избор! Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите