Облицовъчни плочи за стена

Оценка 4.70 от 64 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 64 отзива

Ако преди години предложенията за облицовъчни плочи се свеждаха само до определени стандартни декорации, то сега разнообразието доста се е разширило и вече се предлагат модели с имитация на камък, дърво и различни ефекти. Но какво всъщност представляват тези строителни изделия и кога са подходящи за употреба ще разберем сега.

Какво представляват облицовъчните плочи за стена

Това е декоративната част, финализираща изграждането и оформлението на дадена стена. Подобни изделия не се влияят от модата и времето и винаги са били актуални, особено със съвременните и разнообразни всевъзможни декорации. Изработени са от керамика и са огнеопорни и много хигиенични, бързо почистващи се.

Те се отличават със своята здравина, дълготрайност и устойчивост към различни агресивни странични въздействия и при нужната поддръжка запазват красивата си външност дълго време. Лесно се полагат върху дадена повърхност и за кратко време с не големи вложения можете да преобразите голяма част от помещението.

Кога са подходящи

Облицовъчните плочки се отличават по своите размери, цветове, декорация и дебелина. Намират приложение както за външни, така и за вътрешни повърхности. Без значение дали става дума за облепването на стените в кухнята, банята, коридора или друго помещение, тези покрития са повече от подходящи за подобни изпълнения. Могат да се използват дори и за довършителни работи при басейни, камини, фасади и подобни съоръжения.

Това е отлична алтернатива на тапетите и многото други предложения за финално стенно покритие. Единственото условие е основата да е бетон или равно да е измазана за по-надеждното полагане и най-добър краен резултат.  Доста често са предпочитани за оформление на цокъла, именно защото са устойчиви на умерени удари и надрасквания. Понякога дори се използват за цялостно финално покритие.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото с нас винаги качеството е сто процентово, без капка компромиси в тази посока. Ние работим само с първокласни доставчици и винаги следим за наличие на дефекти, преглеждайки внимателно всеки продукт. Още повече, че водим сериозни преговори с партньорите си за да можем да предложим възможно най-изгодните цени на пазара и те напълно да съответстват на качеството.

Само при нас получавате следните изгодни условия:

  • първокласни стоки на хит цени;

  • експерти за безплатна потребителска консултация относно предлаганите стоки, правилният им избор и процеса на пазаруване;

  • напълно иновативна и съвременна уеб-платформа за максимално лесно пазаруване, дори и когато сте в движение посредством мобилните си устройства, като смартфон или таблет;

  • безплатна доставка при покупки над 399 лв, без значение къде се намират в страната;

  • гратисен период за изпробване и връщане или подмяна на закупения продукт.

Заповядайте при нас и направете най-добрия избор! Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите