Шкафове с мивки

Оценка 4.70 от 303 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 303 отзива

Неизменно важна мебел за всяка баня е шкафът с мивка. Тези модули могат да бъдат закупени отделно или в комплект. За по голяма естетика и комфорт, имате възможност да изберете и шкаф с мивка и плот.

Спрямо големината на помещението и мястото за тази мебел, размерите им варират, като едни от най-предпочитаните и популярните са 40 см, 45 см, 50 см, 60 см и други. В зависимост от дизайна, който искате да постигнете, има възможност за поставяне на умивалник тип купа.

От онлайн магазин Gaudi DS предлагаме шкафове с мивки, селектирани в нашия каталог.

Какви шкафове за баня с мивка, можете да откриете на Gaudi-ds.com?

шкафове с мивка

Спрямо характеристиките на шкафовете с мивка, които предлагаме, те са : 

  • производител – брандовете, с които работим, са сред най-добрите на пазара. Мебелите, които ще намерите в нашия каталог, са на Arvipo, Drop, Gala, Inter Ceramic, Rosa, Visota и други. Предлагаме и шкафчета за баня собствено производство;

  • произход – те са български, гръцки, испански, италиански и китайски;

  • цвят – цветовата гама, с която разполагаме, е богата. Имаме модели в бежов, бял, графит, лилав, син, червен, черен и други цветове. Разнообразие, с което да задоволим предпочитанията и на най-взискателните ни клиенти;

  • материал – ще откриете шкафове за баня с мивки от дърво масив, пвц, мдф и стомана. По нещо за всеки вкус. Пвц мебелите са водоустойчиви и лесни за поддръжка, а изработките от мдф, дърво масив и стомана са с много голяма издръжливост и солидност;

  • широчина – варира в зависимост от площта, с която разполагате. Разполагаме с размери от 40 см, 55 см, 80 см, 100 см до 150 см;

  • промоция – разгледайте каталога ни, за да откриете умивалник на промоционална цена, с което да облекчите бюджета си.

Тези шкафчета могат да бъдат и ъглови, като създават естетически вид на помещението. Предлаганите от нас стоки са качествени и евтини, като с обособения широк ценови диапазон целим да бъдем полезни за повече хора.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

Ние сме онлайн магазин, в който ще  откриете висококачествено и модерно санитарно оборудване. Предлаганите от нас стоки са направени от нас или от наши  партньори. Работим с доказалите се на пазара с качеството и здравината на продукцията си фирми, за да предлагаме на нашите клиенти само най-доброто.

Ние сме с дългогодишен опит, което ни прави професионалисти в областта на санитарията. Стоките ни са с гаранция, което дава възможност за връщане или подмяна при несъответствие. Направете правилния избор и ни се доверете, като завършим идеалния вид на вашата баня.

Разгледайте каталога ни и при въпроси, нашият екип е готов да ви отговори и да ви помогне за точния избор за вашите нужди.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Изчисти филтрите