Шкафове за баня с мивка

Оценка 4.70 от 255 отзива
Филтри
за страница
Оценка 4.70 от 255 отзива

Шкафове с мивка

В специализираните магазини за санитарно оборудване можете да си купите шкафове с мивка с всички комплекти. При това те се предлагат в разнообразие от вътрешни устройства, да не говорим за голямата палитра от цветове и размери. Предлага се също и обзавеждане от такива материали, като естествено дърво, естествен фурнир, пластмаса, ламинирано ПДЧ, масив, бреза, бор и други.

Можете лесно да вземете нужният ви модел на мебели за всякакъв дизайнерски стил – от традиционен до модерен и хай-тек. Изборът може да се простира и от традиционните пастелни, меката палитра до нестандартните цветови покрития: червено, черно, синьо, лилаво.

Лесно и бързо - без съмнение, че няма да си паснат

Шкафовете с мивки трябва да съответстват по размер и по форма на разпределението на банята. Например, те трябва да си съответстват по най-добрия начин и да отговарят на всички съвременни форми, които не само ще спестят пространство, но и скрият в себе си неща, които иначе биха взимали много място.

Ако сте привърженик на модните вещи, придаващи на интериора екстравагантност, обърнете внимание на висящите мебели. Специалистите препоръчват да ги използвате в баните, където има топъл под, за да не се разсъхват и да не се деформират след няколко години употреба. При подбора опитайте се да си ги купите от един магазин. Тоест да са в комплект. Това ще Ви позволи да видите как ще изглеждат след монтажа.

Материалите на изработка трябва да отговарят на определени стандарти. Обикновено се обръща внимание на следните характеристики:

  • устойчивост към въздействие на влага;

  • износоустойчивост;

  • съответствие с екологичните стандарти.

Цялостен и завършен образ на банята

Дървената мебел или модел от пресовани плотове с древноподобна повърхност ще стане прекрасно допълнение към интериора, направен в скандинавски вид, прованс, кънтри, еко.

Гланцираните в бял цвят пък са идеални за класическите направления в дизайна и стила барок.

За завършен цялостен образ на помещението, направено в стил хай-тек или лофт, характерно присъствие е стъклото и металът. Шкафовете с огледални фасади и хромирани аксесоари идеално ще допълнят ваната с такъв дизайн.

Защо да изберете Gaudi DS

Многогодишният ни опит на пазара на санитарното оборудване ни направи професионалисти в областта, а многобройните ни доволни и лоялни клиенти ни мотивират още повече да се усъвършенстваме. А това в комбинация с качествените ни стоки, които се предлагат с гаранция и възможност за връщане или подмяна при несъответствия, Ви гарантира, че ще направите най-правилният избор на обзавеждане за вашия санитарен кът, така, че не се колебайте повече, а ни потърсете и ще се обедите в професионализмът ни.

Популярни търсения: долни

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Изчисти филтрите