Ъглови вани за баня

Оценка 4.71 от 14 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 14 отзива

Ваните са все по-често срещани в домакинствата. Ако сте притежател на жилище с по-малки размери и липсва достатъчно място за поставяне на свободностоящ уред в банята, бъдете спокойни, защото има решение. При нас ще откриете правилния подход в лицето на ъгловите вани. Ъгловият монтаж е начинът да си предоставите възможността да разпуснете с топла баня след дълъг ден, дори при ограничено пространство.

Какви са предимствата на ъгловите вани, които предлагаме в Gaudi DS?

Ако искате да се наслаждавате на комфорта на собствена вана, но липсата на място ви притеснява, оползотворяването на ъгловото пространство е методът, който ви е необходим! Ето защо да се спрете на този тип оборудване за баня:

  • размерът – един от най-големите плюсове на ъгловото монтиране е фактът, че чудесно оползотворяват мястото в малки пространства. Не навсякъде има възможност за поставяне на самостоятелен уред, но с големия обем, който предоставя ъгловият такъв, е практичен и красив заместител. Големината на модела варира в зависимост от това колко място има в банята ви. На нашия сайт ще откриете стандартните размери от 120/120, 110/110 и 90 на 90 и други, за да изберете най-доброто за помещението си;

  • начин на монтаж – в онлайн магазина ни ще може да избирате между една от най-предпочитаните опции за поставяне с рамка за вграждане или другия вариант – рамкова структура на собствени крачета. Също има ляво или дясностоящи модели. Смесителят е прикрепен към основната част на ваната заедно с основния панел;

  • функции, които изпълняват – макар да има и стандартни модели без допълнителни функции, ние знаем колко голямо може да бъде удобството на екстрите и затова предоставяме моделите си с хидромасажни системи на дюзи или други опции, обслужващи различни части от тялото. Освен вариантите за масаж, тези ъглови вани разполагат с функция за автоматично преливане и изпускане на водата, както и пневматични бутони за управление в комбинация с въздушен пречиствател;

  • материал на изработката – най-разпространените на пазара в момента са от акрил, чугун, стомана, керамика, камък и други. На нашия сайт ще откриете вани с ергономично проектирано санитарно тяло от акрил, с дебелина 4 или 5 мм. Вътрешната част на уреда има полиуретанова пяна като покритие. Конструкциите за вграждане са метални или други, спрямо модела, на който се спрете.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

В онлайн магазина ни по всяко време може да откриете огромно разнообразие от марки и модели. Нашият екип селектира най-качествените продукти и ги доставя на добри цени. Ъгловите вани на сайта ни са с безплатна доставка, от която може да се възползвате още сега! Имаме добре обособени секции с различните продукти, за по-лесно ориентиране. Ако знаете повече за желания продукт, може да използвате добре разработената ни търсачка. 

Разгледайте всички предложени модели и варианти и изберете най-доброто за вас! При нужда, нашите консултанти са винаги насреща да помогнат с избора! Направете банята любимото си помещение с помощта на Gaudi DS!

Филтри

Производител
Размер
Произход
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Изчисти филтрите