Душ кабини с корито

Оценка 4.70 от 151 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 151 отзива

Душ кабините с корито се характеризират с допълнително дъно, което обикновено е керамично или порцеланово. Неговите размери съответстват на цялата конструкция и те са в рамките на 90х90 см или 80х80 см. Какви са особеностите на монтажа, цените, наличните размери и видове в магазина на Гауди?

Какво е важно да знаем за душ кабини с корита

То всъщност не е задължителен елемент, но ако не искате да го използвате, трябва още на етап изграждане на банята да предвидите създаването на специално умерено дълбоко средство. За него обикновено в някой от ъглите се прави задигнат объл или ъглов участък с малки прегради отстрани, където всъщност се инсталира и душ кабината. Важно е то да е съобразено с размерите на помещението и на съответния продукт.

Ако обаче банята вече е направена и искате впоследствие да сложите това допълнение, ние от Гауди смятаме, че е необходимо да използвате специално дълбоко керамично или порцеланово корито. То може да има обла или ъглова форма и трябва да е съобразено с размерите на душ кабината. При избора също е нужно да се съобрази колко е дълбоко и как ще се извърши монтажа. Нашите решения в Гауди пристигат в комплект с керамично или порцеланово дълбоко корито, но за повече информация трябва да се обърнете към експертите ни.

Какви видове ще намерите в сайта

За да добиете по-добра представа относно разновидностите на наличните в онлайн магазина на Гауди дълбоки порцеланови или керамични корита за монтажа на душ кабини, ще използваме елементарна таблица с най-предпочитаните модели.

ВидовеРазмериЦени
Овална80х80см454,80лв
Овална90х90см298,80лв
Овална80х80см490,80лв
Овална90х90см493,20лв

Съвети от Gaudi DS при монтажа

На първо място, ние от Гауди Ви съветваме преди монтажа да направите добра хидроизолация на стените и пода, така че да сте сигурни, че влагата няма да прониква във вътрешността през фугите. На следващо място, всички фуги е силно препоръчително да се попълнят със санитарен силикон, така че да не се допуска проникване на влагата в тях. 

Следващият важен момент, на който е добре да се обърне внимание е нивелацията преди фиксирането и размерите. Налични са малки крачета, височината на всяко от които може да се променя и да се направи съответното подравняване с поставен отгоре нивелир. При нас онлайн в Гауди можете да изберете с порцеланово и керамично покритие, всяко от които се характеризира с отлично сцепление при мокра среда. За допълнителна помощ се обърнете към наш експерт.

Филтри

Производител
Произход
Размер (cm)
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Луксозни
Врати
Изчисти филтрите