Душ кабини с матирано стъкло

Оценка 4.70 от 151 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 151 отзива

Душ кабините в България вече са изключително разпространени, като средства, позволяващи да запазим банята си суха. Те са невероятно технологични и стилни на външен вид, което ги прави приспособими към съвременните интериорни дизайни. Какво обаче е предназначението на матираните решения, техните форми и дебелина на стъклото в Gaudi-DS?

Какво представляват душ кабини с матирано стъкло

Душ кабините на Gaudi-DS представляват разглобяемо обикновено ъглово средство, предназначено да осигури възможност за къпане в него, без влагата и водата да измокрят банята. Целият прибор е стъклен, с изключение на подовото корито и тавана. Дебелината на стъклото е достатъчно устойчива и всичко е прикрепено към специална рамка, държаща тавана и коритото, образувайки обща конструкция, която пристига от магазина в разглобено състояние.

За да е възможно санитарното помещение да се ползва и от втори човек, докато първия се къпе, се предлагат матирани аналози. Те не са прозрачни и съответно не позволяват човека в душ кабината да се види, което прави използването на банята по-практично и функционално. Матираните решения всъщност са без прозрачност и дебелината на стъклото не позволява отвън да се види какво има вътре. Ние от Gaudi-DS сме предвидили специална категория, така че клиентите ни лесно да се ориентират сред разнообразието.

Размери, форми и цени

Тъй като разнообразието от разновидности в онлайн магазин Gaudi-DS е огромно, по-долу ще дадем таблица с най-предпочитаните варианти на матирани душ кабини с такава дебелина на стъклото, която е наистина издръжлива на умерени удари и са изключително устойчиви.

РазмериФормиЦени
90х90 смОвална393,20 лв
90х90 смОвална530,40 лв
80х80 смКвадратна547,20 лв
80х80 смКвадратна490,00 лв
90х90 смЪглова380,00 лв
90х90 смОвална475,37 лв.

Матираните модели са с дебелина на стъклото, осигуряващо пълна надеждност и защита. То е устойчиво на умерени физически въздействия и е изключително дълготрайно, а в Gaudi-DS гамата е невероятно разнообразна. Външността при този вид след време няма да се повреди, както се случва при пластмасовите модели, а ще се запази така, както сте я получили в първия ден.

За да Ви бъде указано пълно съдействие от нашите екипи при избора и пазаруването, непременно се свържете с нас. Експертите ни са на линия през работните дни и са на Ваше разположение за безплатна консултация. Имате и възможност да пазарувате без регистрации чрез специалното поле за целта. Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Произход
Размер (cm)
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Луксозни
Врати
Изчисти филтрите