Душ кабини с плъзгащи врати

Оценка 4.70 от 151 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 151 отзива

Видовете душ кабини към днешна дата са изключително много и сред тях намират приложение и т.н. тип хармоника. Защо се казват така и какво представляват двойно огъващите им се врати, кога е препоръчително да ги използваме и от къде да се снабдим с тях? Защо е добър избор пазаруването от магазина на Гауди и какви са техните цени? Нека видим...

Какво представляват душ кабините тип хармоника

Наричат ги така защото вратите им са двойно огъващи и всъщност се прибират една към друга във вид на тип хармоника. Те са изключително лесни за отваряне и затваряне, а начина, по който се прибират и разгъват една към друга е много ефектен и приятен. В същото време, движението им по съответните канали е изключително плавно, без създаване на каквито и да е запъвания и дискомфорт при отваряне и затваряне. Какво обаче е характерно за този механизъм и защо да вземем от магазин Гауди?

Подобна система за отваряне и затваряне е препоръчителна от такава гледна точка, че тя осигурява по-голямо пространство за преминаване. Например, ако в семейството има човек с наднормено тегло, то той по-лесно би могъл да влиза и да излиза в душ кабината, когато тя е с двойно огъващи врати. Също, ако е с тесни страни, но е широка, тип хармоника също е отлично решение, защото дългата страна е разделена на няколко ленти, които се събират в едно и се открива цялото пространство. Заповядайте в Гауди!

Как вратите се прибират към стената

При душ кабините тип хармоника се използват стъклени двойно огъващи се врати, които са разделени на тесни ленти и всяка от тях при отваряне се прибира към другата. В горната си и долна част имат водачи, които се движат по определени лайсни и така всъщност се направлява тяхната посока на движение. Когато са в отворено състояние, всяка от лентите застава надлъжно по стената и стои много дискретно, без да привличат излишно внимание, а преходния отвор е много по-голям.

Разбира се, прибирането на стъклените двойно огъващи се врати се извършва механично чрез хващане с ръка и прилагане на лека сила в желаната посока. За да се снабдите и Вие с подобна душ кабина, посетете дори още сега магазина на Гауди и разгледайте разнообразната продуктова гама от възможни видове, техните размери и цени. Защо да се доверите на онлайн магазин Гауди?

  • ние винаги поддържаме широка гама от разновидности;

  • работим само с качествени и доказали се производители;

  • предоставяме на всеки наш клиент възможност за безплатно консултиране със специалист относно избора и пазаруването;

  • постоянно актуализираме асортимента си за да предлагаме само най-доброто и най-актуалното към момента.

Възползвайте се и Вие!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Луксозни
Врати
Изчисти филтрите