Душове за баня vidima

Оценка 4.25 от 8 отзива
Оценка 4.25 от 8 отзива

Душовете за баня Vidima винаги са едни от предпочитаните компоненти при изграждане или ремонтиране на съвременното санитарно помещение. Това разбира се не е никак напразно. Те се отличават с красив естетичен дизайн и дълготрайност на достъпни цени. При нас можете да откриете както цели комплекти, така и отделни части.

Какви компоненти за душове се предлагат от Vidima

На ваше разположение в онлайн магазина Gaudi DS е огромна гама от разнообразни санитарни части, като свързващ шлаух с метална оплетка, отделни пити с различни диаметри и дизайни, както и комплект тръбно окачване за лесен монтаж и употреба.

Разбира се, разгледахме малка част от огромната гама модули и елементи, предлагани от бранда. Съществуват комплектни модели с еднотипни дизайни за употреба, характеризиращи се с пълна съвместимост помежду си и гарантирано съответствие с интериора на помещението. В тази връзка имате на разположение както различни размери, така и цветове и разнообразие от материали на изработка.

Как да избера

Изборът Ви трябва да се основава на личните нужди и предпочитания:

  1. На първо място започнете от батерията - имате вариант за едно- или дву-ръкохватков метод на смесване и материали на изработка. За препоръчване е емайлирана неръждаема стомана, гарантираща дълготрайност и продължителна изящна външност.

  2. Тръбното окачване - конструкцията, върху която е монтирана “слушалката” за къпане. Тя позволява гъвкавото регулиране на височината и се монтира на стената. Обърнете внимание върху начина на монтаж. Вземете в предвид дали банята Ви е облицована с гипсокартон или не - това е от значение по време на монтажа.

  3. Душ питата - за предпочитане е употребата на метален вариант, който е много здрав и надежден, дори и при изпускане. Характерна негова черта е дълготрайният бляскав външен вид за дълго време. Обърнете внимание на диаметъра на питата - определя ширината на струята и съответно до каква степен ще Ви облива водата.

  4. Ако отделните компоненти са различни, следете за съответствието на размера на свързващите елементи. Ако има и най-малка разлика, няма да можете да направите съединението и да завършите инсталацията.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото избирайки нас, гарантирано получавате най-добрите и качествени стоки на най-достъпните цени. Освен голямото разнообразие от комплекти и елементи, вие получавате изгодни оферти, лесен сайт за пазаруване със система за поръчки с един клик, експерти по санитарно оборудване за консултация и запитвания и още много други положителни емоции и функционалности.

Още повече, че само при нас доставките са от най-бързите, а обслужването възможно най-гъвкавото. Винаги можете да посетите и шоурумът ни в София, където лично да се докоснете до продуктите и усетите качеството им. Заповядайте дори още днес, а ние Ви очакваме с нетърпение.

Душове за баня Филтри

Активирани филтри:
  • Производител: Vidima
Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Цвят