Душове за баня vidima

Оценка 4.70 от 84 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 84 отзива

Душовете за баня Vidima винаги са едни от предпочитаните компоненти при изграждане или ремонтиране на съвременното санитарно помещение. Това разбира се не е никак напразно. Те се отличават с красив естетичен дизайн и дълготрайност на достъпни цени. При нас можете да откриете както цели комплекти, така и отделни части.

Какви компоненти за душове се предлагат от Vidima

На ваше разположение в онлайн магазина Gaudi DS е огромна гама от разнообразни санитарни части, като свързващ шлаух с метална оплетка, отделни пити с различни диаметри и дизайни, както и комплект тръбно окачване за лесен монтаж и употреба.

Разбира се, разгледахме малка част от огромната гама модули и елементи, предлагани от бранда. Съществуват комплектни модели с еднотипни дизайни за употреба, характеризиращи се с пълна съвместимост помежду си и гарантирано съответствие с интериора на помещението. В тази връзка имате на разположение както различни размери, така и цветове и разнообразие от материали на изработка.

Как да избера

Изборът Ви трябва да се основава на личните нужди и предпочитания:

  1. На първо място започнете от батерията - имате вариант за едно- или дву-ръкохватков метод на смесване и материали на изработка. За препоръчване е емайлирана неръждаема стомана, гарантираща дълготрайност и продължителна изящна външност.

  2. Тръбното окачване - конструкцията, върху която е монтирана “слушалката” за къпане. Тя позволява гъвкавото регулиране на височината и се монтира на стената. Обърнете внимание върху начина на монтаж. Вземете в предвид дали банята Ви е облицована с гипсокартон или не - това е от значение по време на монтажа.

  3. Душ питата - за предпочитане е употребата на метален вариант, който е много здрав и надежден, дори и при изпускане. Характерна негова черта е дълготрайният бляскав външен вид за дълго време. Обърнете внимание на диаметъра на питата - определя ширината на струята и съответно до каква степен ще Ви облива водата.

  4. Ако отделните компоненти са различни, следете за съответствието на размера на свързващите елементи. Ако има и най-малка разлика, няма да можете да направите съединението и да завършите инсталацията.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото избирайки нас, гарантирано получавате най-добрите и качествени стоки на най-достъпните цени. Освен голямото разнообразие от комплекти и елементи, вие получавате изгодни оферти, лесен сайт за пазаруване със система за поръчки с един клик, експерти по санитарно оборудване за консултация и запитвания и още много други положителни емоции и функционалности.

Още повече, че само при нас доставките са от най-бързите, а обслужването възможно най-гъвкавото. Винаги можете да посетите и шоурумът ни в София, където лично да се докоснете до продуктите и усетите качеството им. Заповядайте дори още днес, а ние Ви очакваме с нетърпение.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Цвят
Изчисти филтрите