Стенни смесители за мивка

Оценка 4.71 от 56 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 56 отзива

Стенните смесители за умивалници са модерно, практично и функционално решение за всяка баня. Те разполагат с минималистичен и компактен дизайн,  който придава елегантност на помещението.

Поради по-малкото компоненти с външно изложение, смесителите за мивки, които подлежат на стенен монтаж, са по-лесни за поддръжка и почистване. В допълнение, те дават възможност за лесна инсталация. Тези фактори ги правят предпочитани и популярни решения в съвременните бани.

След като ви представихме основните предимства на стенните смесители за мивки, е време да ви запознаем и с особеностите на богатата гама от възможности, която ви представяме от онлайн магазин Gaudi DS.

Кои фактори да съобразите при избор на стенен смесител за мивка?

При избор на стенен смесител за вашата мивка, трябва да съобразите някои важни особености, които определят качеството и функционалността на придобивката.

Марка

Доверете се на производители, които са се доказали в производството на такъв тип оборудване за умивалник. Разгледайте отзивите, репутацията на марките и изберете тази, която съчетава най-много позитиви. В сайта ни ще откриете предложения от много реномирани производители, които са се утвърдили като водещи в изработката на висококачествени смесители за стенен монтаж. Такива са Ideal Standard, Bergsee, Grohe, Hansgrohe, Vidima.

Материали, вложени в производството

Видът и свойствата на материалите, които са вложени в производството, са водещи за определяне на качеството. За направата на моделите в каталога ни са използвани здрави, издръжливи и дълготрайни материали – керамика за направа на затварящите механизми и главите, силикон за дюзите, метал за изработка на изпразнителите.

Допълнителни функции и особености

Запознайте се с допълнителните особености и функции в описанията на артикулите, които могат да удължат живота на батерията. Такива са филтрите против усукване, системите против натрупване на варовик, системата за херметичност на инсталацията и много други.

Какви видове има в сайта ни?

  • произход – български, немски, унгарски;

  • цвят – предлагаме цветове, които са актуални и могат да се въплътят във всеки интериор. Такива са хром, мед и други. Те могат да бъдат с лъскаво или матово покритие;

  • ръкохватки – всички модели в категорията са едноръкохваткови;

  • предназначение – освен за мивка, ще откриете комбинирани модели и за душ или мивка, които се ръководят чрез превключвател.

Стенните смесители за мивки са висококачествени и се предлагат на много атрактивни цени. Предлагаме и много промоционални условия и оферти за конкретни артикули, които може да откриете в отделен филтър “Промоция”.

Възползвайте се от лесната навигация на сайта, оптимизираната търсачка, подробните описания и актуалния снимков материали, за да откриете най-добрата възможност за дома ви.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Изчисти филтрите