Сешоари за ръце

Оценка 5.00 от 1 отзив
Филтри
Оценка 5.00 от 1 отзив

Сешоарите за ръце са широко използвани в обществено достъпните места, наситени с голям трафик от хора. Те са предназначени за изсушаване, след измиване, но какви видове сме Ви приготвили и къде ще ги откриете ще разберете в следващите редове.

Какви видове сешоари за ръце ще намерите в сайта

В онлайн магазин Gaudi Ds съществува предвидена специална гама от различни видове за фин избор. Тук ще откриете модели със смесител за измиване и сушене от едно място. След това имаме варианти с фотоклетка, разпознаваща движението под нея и пускаща горещия въздух автоматично. Съществуват и модели с ръчно включване.

И двата типа се отличават както по форма, така и по цветове. За последната ще стане дума по-долу. По дизайни и функционалности се характеризират с множество екстри за максимален комфорт от употребата и съвременна външност, вписваща се във всяко помещение. Сред екстрите например се срещат високотехнологични решения със сензор за автоматично стартиране. С нежно фино осветление и т.н.

Сешоар за ръце

За къде са предназначени

Обикновено се използват в обществените тоалетни, където употребата на кърпи е нехигиеничен вариант. Това са например моловете, големите хипермаркети, баровете, дискотеките и т.н. Разбира се, напълно възможна е употребата му и в домашни условия за безконтактно сушене на ръцете. Все пак, в модерната баня, подобно допълнение би изглеждало страхотно.

Цвят на корпуса

Най-срещаният цвят на корпуса е:

  • бял;
  • сив;
  • хром;
  • никел.

Това са класическите отенъци, вписващи се в обзавеждането и интериора на всяко съвременно санитарно помещение. Разбира се, съществува вероятност за срещането и на други разнообразни нюанси, за по-нестандартни ситуации.

Мощност и произход

Както бе споменато, мощността в случая означава какво количество въздух може да издуха сешоара за единица време. Тоест, количеството преминат въздух нараства пропорционално с мощността. Колкото струята е с по-висока скорост, толкова по-бързо ще се изсушавате, но и самия уред ще е по-голям на размери и обем. Все пак вземайте предвид големината на помещението и намиращите се в съседство аксесоари.

Предлаганите в онлайн магазина Gaudi-Ds сушилки са с произход предимно Англия и Испания. Те се отличават с добро съотношение цена/качество и пасват на всяка съвременна обществена или частна баня. Разгледайте изложените в категорията предложения и при нужда от помощ, веднага ни потърсете. Наш експерт ще обсъди нуждите Ви и ще предложи оптимално решение. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите