Бели смесители за баня

Оценка 4.70 от 100 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 100 отзива

Избирането на смесител за банята може да е много по-трудно, отколкото изглежда на пръв поглед. Вярвате или не, има много различни видове смесители за баня във всички видове цветове, покрития, стилове и размери. 

Избирането на точния модел за вашата мивка или душ трябва да се направи много внимателно, тъй като най-вероятно ще искате да го употребявате в продължение на много години, така че той трябва да съответства на цялостното усещане и тема на стаята и другите ви аксесоари. 

В нашия онлайн магазин Gaudi DS можете да намерите разнообразие от марки на ниски цени, но в тази статия ще обърнем внимание на един конкретен модел от нашия каталог - смесителите с бял цвят.

Предимства на белите смесители

Едно от основните предимства е опцията за контраст с останалите аксесоари в банята. Ако цветът на останалите предмети и стените е черен, то белият аксесоар би контрастирал отлично на тях, което ще добави допълнителна естетика. 

Бялото може да бъде чудесен избор и в кухнята, тъй като може да се слее с останалата част от интериора, ако търсите изчистен, обикновен външен вид. Ако изберете белият модел, можете да добавите и допълнително усещане за светлина в конкретното пространство. 

Възползвайте се от наличието на широка гама от качествени видове на ниски цени в нашия онлайн магазин, както и от гаранциите, които предоставяме за всеки артикул.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите