TEKA Смесители

Оценка 4.70 от 100 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 100 отзива

Смесителя за вода е най-използваният прибор в банята, така че удобството при работа с него трябва да е с повишено ниво. Подобни висококачествени решения ни предлага испанската марка TEKA, създадена през 1924 година. Продуктите на разработчика се отличават с иновативност, ексклузивни дизайни и адекватни цени. Нека разгледаме накратко какво ни е приготвила компанията и защо си заслужава да заложим именно на нея.

Какви смесители се предлагат от TEKA

Брандът ни предоставя решения от високо ниво с дизайн, в който нито един детайл не е излишен, висококачествени материали на изработка и удобство при монтажа - всички тези фактори гарантират дълготрайността и ефективността на продуктите.

Достъпните варианти са в следните разновидности: външни и вградени кранове и модели за монтаж върху ваната. В асортимента също така са налични термостатни решения с противошумов клапан и функция за лесен монтаж. Достъпни са още и комплекти с душ и с дълъг въртящ се чучур.

Защо да купя смесител TEKA

Защото продуктите на испанския производител са изготвени не само съобразно европейските стандарти за качество, но те също са снабдени с функцията ЕСО ТЕКА за пестене на 30% от употребяваната вода. Използваните материали тук са със специално устойчиво на замърсявания и пръстови отпечатъци покритие, позволяващо лесното му почистване и запазване на дълготрайния ефект на блясъка.

Дизайните на отделните варианти са изключително съобразени със съвременните стандарти за външност и перфектно допълват останалото оборудване в помещението. Освен, че изглеждат добре, те са много лесни за използване, изключително функционални са и иновативни, предлагайки най-съвременна функционалност на достъпни цени.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото най-доброто е при нас, селектирано и предложено в удобна уеб-платформа във вид на онлайн магазин, оптимизиран да работи дори и през малките екрани на мобилните устройства. Избирайки нас получавате още:

  • цяла гама от висококачествени стоки на ХИТ-цени;

  • система за експресни поръчки с един клик;

  • интуитивен интерфейс за плавна и бърза навигация;

  • експерти с високо ниво на компетентност за безплатни съвети и съдействие при пазаруването;

  • работни строителни екипи, които ще поемат ремонта на банята вместо вас, изготвяйки предварително 3D визуализация на проекта;

  • най-бързите доставки в страната;

  • възможност за преглед на доставката преди да я платите;

  • тест-период на покупката за изпробване и при нужда да я смените или върнете срещу възстановяване на заплатената сума.

Виждате колко голям списък от предимства, а това е само малка част от изгодните предложения при нас, така че доверите ни се и заповядайте в удобното за вас време.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите