Златни смесители за баня

Оценка 4.71 от 89 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 89 отзива

Смесителят е устройство за регулиране на водата при подаването ѝ от водопроводната система. Той функционира на следния принцип: когато дръжката е включена, вентилът се отваря и контролира регулирането на водния поток при всякакви водни или температурни условия. 

Онлайн магазинът на Gaudi DS предлага широка гама от модели за баня, с които да се погрижите за обзавеждането на вашата баня, кухня или друга стая от вашия дом. В днешната статия ще разгледаме един конкретен - смесителят със златен цвят, който е имитация на старо злато. 

Предимства

Едно от основните предимства на тези модели е свързано с лесното им почистване. Златният цвят е изключително лесен за почистване на засъхнали мазни петна или засъхнали следи от всякакви видове течности. Важно е да отбележим и естетиката на златните смесители - те изглеждат изключително красиви и придават нотка на неостаряваща естетика към вашата баня или кухня, тъй като изпъкват на фона на останалите аксесоари. 

Бъдете внимателни, ако възнамерявате да ги купувате – преценете дали те ще паснат на цвета на вашето помещение. Нашият каталог предлага достатъчно различни видове, от които да избирате, за да обзаведете своя дом по най-добрия начин на възможно най-изгодните цени. Златният смесител изпъква значително със своят красив дизайн. Има и такива модели с комбинирано действие – с извод за душ.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите