Grohe Смесители

Оценка 4.70 от 97 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 97 отзива

Колкото и качествен да е един продукт, той все някога се налага да се подмени с нов. Същото важи и за смесителите за баня. Дали ще правим ремонт и ще подменяме цялото оборудване или ще сменяме само повреденото, ние трябва да направим нов избор. Специално внимание заслужават продуктите на Grohe. Нека разгледаме различните им предложения и защо да заложим именно на тази марка.

Какви смесители се предлагат от Grohe

Асортиментът на производителя е изключително широк и тук можете да намерите многообразие от едно- или дву-ръкохваткови решения и дори със сензорно изпълнение.

Едноръкохватковия вариант представлява модел с един кран, който се върти около оста си наляво и дясно, пускайки съответно топлата и студената вода. Двуръкохватковите са с отделни кранове отляво и дясно за топлата и студената вода, като чрез въртенето им се регулира температурата.

Сензорни, активиращи се след поднасяне на ръката над умивалника. Инфрачервеният сензор засича движението и активира продукта.

Защо да избера смесител Grohe

Освен описаното по-горе, което е характерно и за повечето брандове от сектора, немският пазарен лидер обаче е стигнал по-далеч, внедрявайки допълнителни иновативни технологии. Например SilkMove гарантира плавното преместване на лоста за по-прецизно регулиране на температурата.

Нещо повече, за да изглежда банята красива и нова, цялото оборудване и аксесоарите трябва редовно да се почистват. С технологията StarLight обаче това вече е като детска игра. Специалният отблъскващ мръсотията материал лесно се почиства до блясък само с еднократното избърсване с мека кърпа.

От друга страна, CoolTouch системата няма да позволи да потече по-топла вода, от предварително зададената температура. Тоест, няма опасност да се изгорите, дори и по невнимание да пуснете горещия кран. Представихме Ви малка част от нововъведенията и удобствата на съвременното санитарно оборудване, което можете да очаквате от разработчика, така че прегледайте специалната ни гама.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото в специализирания ни онлайн магазин Ви очаква:

  • винаги най-актуалните и висококачествени стоки;

  • най-добрите и конкурентни цени в бранша;

  • 14 дни тестово време за изпробване на покупката и при нужда за връщане или подмяна;

  • безплатна доставка при покупки над 399 лв;

  • винаги промоционални предложения за изгодно пазаруване;

  • екип от професионалисти за консултации и въпроси.

Това са само малка част от положителните ни изненади, така че заповядайте, разгледайте предложенията ни и при нужда се свържете с нас.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Изчисти филтрите