Vidima Смесители

Оценка 4.71 от 65 отзива
Филтри
за страница
Оценка 4.71 от 65 отзива

Във всеки дом водопроводната система е нещо съвсем обичайно, а за контрола на водния поток се използват специални смесващи топлата и студената вода продукти. Те най-често се срещат в банята или кухнята и за това търсенето им към днешна дата е толкова голямо. На пазара на санитарното оборудване доста често се срещат и смесителите на българската марка Vidima, отличаващи се с отлична функционалност и съвременен дизайн. Нека разгледаме видовете и факторите, поради които да изберем именно нейните продукти.

Какви видове смесители има от Vidima

Популярни в момента се оказват следните серии:

  • Quadro - една от най-разпространените, чиято характерна черта е оригиналния съвременен дизайн, въртящ се чучур и вентилен превключвател;

  • Uno - не по-малко известен едноръкохватков модел с отлична пригодност на конструкцията и изключителна външност;

  • Practik - потребителите споделят, че изделията от гамата напълно потвърждават практическите си свойства, обещани от производителя. Тук влизат двувентилни еднооборотни варианти;

  • Seva - най-икономичните решения на разработчика;

  • Tarner - колекцията за истинските ценители на комфорта и функционалността.

Най-общо казано, разработчикът тук е направил основен акцент върху качеството и добрата външност, предлагайки ги на достъпни цени!

Защо да избера смесител Vidima

Голям процент от купувачите залагат на класическите версии, лишени от излишни екстри, за да получат един дълготраен продукт, който да използват десетилетия напред. Ето защо, стоките на този разработчик се превърнаха във фаворит на пазара на санитарното оборудване. Те притежават опростен дизайн, изгодни цени, дълготрайност, висококачествено изпълнение и гаранция.

Тези качества освен, че се посочват от бранда, се потвърждават и от потребителите. Аксесоарите дори притежават и полезни функции, като каскаден аератор, осигуряващ еднаква струя на водата, без значение от налягането. Вземайки под внимание повече от 70 годишната възраст на бранда и все по-нарастващата му популярност, можем смело да кажем, че качеството на предлаганите от него стоки е наистина на високо ниво.

Защо да избера Gaudi DS

Защото само при нас няма вероятност да попаднете на фалшификати и реплика стоки. Благодарение на специално разработените условия за надеждност и дълготрайност на артикулите, успяваме да подберем много внимателно доставчиците и брандовете, с които да работим, осигурявайки на клиентите ни само най-доброто и то на най-достъпните цени!

Избирайки онлайн магазина Gaudi DS, получавате още лесен за поръчки сайт, огромно разнообразие от разновидности за гъвкава селекция, екип от експерти за консултация относно правилността на покупката, регулярни промо-оферти за изгодно пазаруване и още куп предимства. Побързайте, очакваме Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Изчисти филтрите