Ideal Standard Смесители

Оценка 4.70 от 97 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 97 отзива

За да функционира една мивка, тя трябва да притежава смесител, който да контролира и съпровожда водата до вас и помещенията, в които се използва – най-често това се явяват банята и кухнята. 

В онлайн магазин Gaudi DS ще откриете разнообразие от видове смесители, принадлежащи към различни производители, които се характеризират с високо качество. Сред най-предпочитаните и оценявани в ревюта от потребители се явява марката Идеал стандарт и предложенията, които тя предоставя. Можете да разгледате каталога на Gaudi DS за моделите на Идеал Керамик, където ще откриете информация за всеки артикул и актуалната ценова листа, включваща атрактивни промоции. 

Какви са предимствата на смесителите на Ideal Standard?

Марката Идеал Стандарт е известна със своите първокласни изработки, за чиято направа се използват само висококачествени материали. Асортиментът на Идеал Стандарт е голям. Можете да откриете артикули Ideal Standard, окачествени като смесители в следните категории и налични серии: за кухня, вана, душ, мивка, комбинирани батерии с душ, за вграждане, за биде, електронни, термостатни.

Основната цел на тези компоненти, подходящи главно за кухня или баня, освен да провеждат и контролират водата, която консумирате и използвате в домакинството, е да бъдат отлично допълнение към интериора на помещението. Ще откриете модели на Ideal Standard, които са високи или ниски, притежават различни форми, двуръкохваткови или едноръкохваткови. Основните предимства, които притежават всички смесители на Ideal Standard, са:

  • Високо качество на изработката;

  • Тяхната устойчивост, здравина и издръжливост са подкрепени с 5 годишна гаранция, която ние предоставяме на своите клиенти за всички артикули на Идеал Стандарт;

  • Повечето модели имат налична система, която не позволява натрупването на варовик и възможост за лесна поддръжка;

  • Комбинираните батерии на Ideal Standard могат да бъдат както подвижни, така и стоящи, в зависимост от предпочитанията ви;

  • Те са лесни за монтаж, защото притежават Easy-fix присъединяване;

  • Всички предложения съответстват на стандарт за качество EN817;

  • Някои от моделите разполагат с опция за ограничение на дебита;

  • Предлагат се с индикатори за топла и студена вода;

  • Използва се керамичен механизъм за затваряне, който е издръжлив. 

Ние от Gaudi DS ви съветваме да съобразите интериора на помещението, в което ще поставите смесителя Идеал Стандарт и да разгледате каталога ни с предложения, за да откриете точното за вас.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите