Черно обзавеждане за баня

Оценка 4.70 от 67 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 67 отзива

Черното обзавеждане за баня към днешна дата е много актуално, особено ако съчетаването на останалите цветове е правилно, но за това ще стане дума малко по-долу в материала.

Как да обзаведете банята според вкусовете си

Вариантите за обзавеждане вече са хиляди и всеки сам може да реши как точно иска да му бъде обзаведен санитарния кът, но все пак съществуват задължителни елементи, които не може да бъдат пренебрегнати. Това са например тоалетната чиния, смесителя с умивалника, душа или душкабината и т.н. Всеки от тях може да бъде открит в различни дизайни и функционалности, като в днешния случай ще стане дума за черното обзавеждане за баня.

Тук това е основния фон в цветовото оформление на всеки от продуктите в категорията, но външността им е изключително атрактивна и съвместима със съвременните трендове, така че убедете се сами в сайта на Gaudi DS.

Какво ще намерите в страницата

В продуктовата ни категория ще откриете разнообразие от:

  • тоалетни чинии - обикновени, поставящи се на пода или по-съвременните конзолни решения, висящи на стената;

  • смесители и мивки - отличаващи се с най-съвременни дизайни, нашите смесители и мивки са изработени от дълготрайни материали, непозволяващи наслагване на утайки и тяхното бързо повреждане;

  • душове - притежаващи съвременна външност, тези продукти изглеждат страхотно във всяка баня, а месинговият им материал ще им позволи да работят безпроблемно дълги години;

  • душ кабини и хидромасажни панели - със своите най-съвременни функции и хидро-ефекти, нашите продукти ще Ви позволят да направите своята уникална баня в черно;

  • допълнителни елементи - това са четки за почистване на тоалетната чиния, сапунерки, чаши за четки за зъби и т.н.

Всички те са с покритие черен мат или черен гланц, подходящо съчетани, така че да се вписват в съвременния интериор, предизвиквайки усещане за лукс и комфорт.

Защо черният цвят е подходящ

Ако преди години, санитарните помещения се правеха предимно с бели плочки и светли цветове, днес напълно нормално е създаването на подобно тъмно място, съчетано с бяло или сиво. Такова обзавеждане изглежда изключително функционално и модерно, особено ако бялото е използвано само в изпъкналите елементи от помещението, като колоните, первазите, вратата и т.н. На следващо място, тъмното създава чувство за уединение и спокойствие, а също предразполага и към отпускане.

Можем ли да се доверим на Gaudi DS

Брандът вече е дълги години на пазара и предлага само и единствено висококачествено оригинално обзавеждане за баня  в черно, работейки директно с едни от най-добрите и доказали се на световно ниво марки. В същото време, положителните мнения за нас в интернет са толкова много, че всеки самостоятелно може да се убеди в това. На следващо място, всеки наш клиент има право на 14 дни след доставката да изпробва покупката и ако прецени да я подмени с друг модел или да я върне. 

Ако желаете допълнителна беседа с експерт, потърсете ни по някой от посочените в сайта начини.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
По вид
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите